SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NiKo lähtee G2:n Counter-Strike-joukkueesta – Siirtohinta supertiimiin miljoonia euroja
  • Toimitus

NiKo lähtee G2:n Counter-Strike-joukkueesta – Siirtohinta supertiimiin miljoonia euroja

julkaistu: 03.11.2023 01:20

Päivitys 6.11.: Yllätyskäänne! G2:n supertähti ei vaihdakaan joukkuetta – Rahajoukkue jäi nuolemaan näppejään

G2:n Counter-Strike-joukkueen supertähti, yksi maailman parhaimmista CS-pelaajista, Nikola “NiKo” Kovač on siirtymässä Falconsiin. Siirron arvo on miljoonia euroja, kertoo 1pv.fr-julkaisu. Tuoreet mediatiedot vahvistavat viime aikojen huhut Kovačin siirtoaikeista.

Tietojen mukaan G2 kuuntelee tarjouksia myös Ilya “m0NESY” Osipovista, ja jos neuvottelut menevät läpi, on siirtosumma niin ikään miljoonia euroja. Mitään ei kuitenkaan ole vielä päätetty. Vastikää G2:n joukkueenjohtaja ilmoitti ettei 18-vuotiasta lupausta myytäisi mistään hinnasta.

Lue lisää: Huhujen mukaan molemmat tähtipelaajansa menettävä G2 vetäytyi CS-huipputurnauksesta – “Ei ole myynnissä mihinkään hintaan”

Vastikää HLTV Confirmed -podcastissa ranskalainen esports-vaikuttaja Sebastian “KRL” Perez osasi kertoa, että Falconsin korkea ostohinta ei ole ainoa syy NiKon lähtöön. G2 on ilmeisesti ollut vastahakoinen jatkamaan sopimusta Kovačin kanssa johtuen tämän palkan suuruudesta.

G2:sta NiKo ehti edustaa kolme vuotta, siirryttyään tiimiin serkkunsa Nemanja “huNter-” Kovačin rinnalle Faze Clanista. G2 vuosiensa aikana NiKo nousi major-finaaliin Tukholmassa vuonna 2021, voitti BLAST Premier World Finalin viime jouluna ja nappasi IEM Katowice ja IEM Cologne -arvoturnauksien pokaalit tänä vuonna. Pysyvä maailman parhaan joukkueen titteli ja CS:GO-major-pokaali jäivät kuitenkin uupumaan.

G2 on tällä hetkellä maailman ranking-listalla sijalla yksi, mutta johtuen Counter-Strike 2 -pelin julkaisusta, ovat useat huipputiimit tehneet isoja muutoksia kokoonpanoissaan; horisontissa siintää ensi kevään ensimmäiset CS2-majorit. Täten G2:n päätös tehdä kokoonpanomuutoksia juuri nyt ei ole poikkeuksellinen.

Falcons, johon NiKo siirtyy, on investoinut tänä syksynä valtavasti. Organisaatio on päättänyt rakentaa Counter-Strike-superjoukkueen ja onkin tehnyt sopimukset jo maailman parhaana valmentajana pidetyn Danny “zonic” Sorensenin sekä nelinkertaisen major-mestari Emil “Magisk” Reifin kanssa. Lisää isoja siirtoja voi hyvinkin olla luvassa.

Lähde: HLTV, 1pv.fr Kuva: G2