SEURAA MEITÄ:
×

IEM DALLAS

ETUSIVU / IEM DALLAS
Aleksib:n huippuvire ei riittänyt – Ilman tähtipelaajaa pelaava ENCE nousi pudotuspeleihin murtamalla G2:n
  • Toimitus

Aleksib:n huippuvire ei riittänyt – Ilman tähtipelaajaa pelaava ENCE nousi pudotuspeleihin murtamalla G2:n

julkaistu: 31.05.2022 16:57

Texasissa paraikaa pelattavan IEM DallasCS:GO-arvoturnauksen lohkovaihe on hyvässä vauhdissa. A- ja B-lohkon “paras yhdestä” -avausottelut on paketoitu ja ylemmän ja alemman kaavion jatko-otteluparit ovat käynnissä. (Lue tuoreimmat tulokset kätevästi IEM Dallas kisasivultamme täältä.)

Avausotteluissaan suomalaisorganisaatio ENCE ja Aleksi “Aleksib” Virolaisen kipparoima G2 olivat molemmat voitokkaita, aiemmin mainitun kaataessa MOUZin 16-9 ja jälkimmäisen murskatessa Movistar Ridersin 16-5 ottelussa, joka oli Virolaisen G2-rupeaman tähän mennessä paras.

Voittojen myötä ENCE ja G2 kohtasivat viime yönä ylemmän kaavion välierissä. Aleksib ja kumppanit lähtivät kamppailuun ennakkosuosikkina, koska ENCEn tähtipelaaja Lotan “Spinx” Giladi ei ole Dallasissa mukana viisumiongelmien vuoksi. Häntä paikkaamassa oli puolalainen CS:GO-legenda Janusz “Snax” Pogorzelski.

Lue lisää: CS-arvoturnaus alkaa sekaisissa merkeissä – Aleksi Virolaisen G2:lla täydellinen mahdollisuus voittoon

Ensimmäinen kartta Dust 2 (G2:n karttavalinta) piti sisällään kuin kaksi eri peliä. Ensin G2 johti 6-2 tilanteeseen asti, kunnes ENCE otti häikäisevät 12 peräkkäistä kierrosvoittoa. G2 kuitenkin nousi peliin mukaan 14-6 tilanteesta aina 15-14 tilanteeseen. Lopulta nousu jähmettyi juuri ennen maaliviivaa, kun ENCE ratkaisi kartan itselleen B-ryysillä voittaen 16-14. Kartan parhaita pelaajia oli Aleksi “Aleksib” Virolainen, joka jatkoi vahvaa osumatarkkuuttaan edellisestä ottelusta.

Seuraava kartta Nuke oli tasaisempi. ENCEn kuitenkin sai kriittiset tarvittavat kierrokset rosvopuolella, jotta poliisipuolta suosiva kenttä kääntyisi heidän edukseen puoltenvaihdoksen jälkeen. ENCE vei kartan jälleen 16-14, ja täten pudotuspelipaikan G2:n nenän edestä sarjavoitolla 2-0.

Voiton myötä ENCE nähdään varmasti yleisön edessä. Tapahtuuko se puolivälierissä vai suoraan välierissä ratkaistaan keskiviikkona hallitsevaa CS:GO-major-mestaria, FaZe Clania vastaan. G2:n puolestaan tulee voittaa ensi yönä kello 2:00 Astralis ja myöhemmin Vitality vs. MOUZ ottelusarjan voittaja edetäkseen pudotuspeleihin.

Kansikuva: ENCE

Seuraa Pelaajat.comia:

Instassa>>
Facebookissa>>
Twitch.tv:ssä>>
Twitterissä>>
Discordissa>>
Youtubessa>>

Tuoreimmat uutiset