SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huomasitko nämä turnausjärjestäjien armottomat ENCE-meemit?
  • PJ

Huomasitko nämä turnausjärjestäjien armottomat ENCE-meemit?

julkaistu: 12.11.2019 16:33

Viime viikolla maailman suurin videopelitapahtumia järjestävä yhtiö, ESL, piti Intel Extreme Masters -turnaussarjan 12. kauden CS:GO-turnauksen Kiinassa, Pekingissä. ENCEn lisäksi turnaukseen osallistui seitsemän huippujoukkuetta kisaamaan 250 000$ palkintopotista.

ENCEltä odotettiin turnauksessa paljon. Joukkueen menestys on ollut heikkoa entisen kapteenin Aleksi “Aleksib” Virolaisen penkittämisen jälkeen. Pekingin IEM-turnausta varten joukkueella oli ollut nyt kuukauden päivät aikaa harjoitella ja parantaa otettaan uudella kokoonpanollaan.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt ENCEllä odotetusti. Joukkue putosi jälleen kerran jo turnauksen alkuvaiheessa hävittyään kahdesti 100 Thievesille karttaluvuin 2-0.

Virolaisen penkitys on herättänyt ihmetystä CS:GO-yhteisössä ympäri maailmaa. Pelaajasiirtoa on pidetty yhtenä vuoden, ellei jopa kaikkien aikojen huonoimpana. Nyt myös ESL otti humoristisella tavalla kantaa IEM-turnauksen lähetyksissä ENCEn tilanteeseen.

IEM-Peking turnauksen lähetyksissä näkyvässä info-paneelissa katsojat voivat nähdä yleisesti lyhyitä tiivistyksiä, twiittejä tai muita kommentteja liittyen esimerkiksi turnauksen sen hetkisiin tuloksiin/statistiikkoihin. Toisinaan paneelin teksteissä voi esiintyä myös CS:GO-aiheisia faktoja tai humoristisia lausahduksia. ENCE sai osansa jälkimmäisistä moneen otteeseen.

Alla kuvat parhaimmista ESL:n kirjoittamista ENCE-aiheisista letkautuksista, jotka näkyivät kymmenille tuhansille turnauksen katsojille. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka allaolevien kirjoitusten takana piilee.

“ENCEä tukeva päivystysnumero: 1-800 ALEKSIB”

 

“100 boys (100 Thieves) voittavat ensimmäisen kartan EZVSENCEä vastaan”

 

“Jks:n (100 Thievesin pelaaja) rooli on ampua päitä, ENCEn hävitä kierroksia ja minun kirjoittaa näitä tekstejä”

 

“ENCE: *sijoittuu toiseksi Majoreilla*
Myös ENCE: Potkitaan Aleksib lmao”

 

ENCE pelaa seuraavan turnauksensa reilun viikon päästä jälleen Kiinassa. Kyseessä on 21.-24. marraskuuta Shanghaissa järjestettävä 500 000$ Asia Championships 2019 -turnaus. Toivon mukaan joukkue onnistuu täällä viime viikkoista paremmin karistaakseen kyseiset meemit harteiltaan.

Lähde: Liquipedia Kuvat: ESL