• Kaapo
    Martinmäki

Maitojunalla kotiin — ENCEn pelit Pekingin CS-turnauksessa päättyivät

julkaistu: 08.11.2019 10:41

ENCEn pelit jatkuivat perjantaiaamuna Pekingin CS-turnauksessa. Suomalaiset saivat vastaansa tutun vastustajan, australialaisen 100 Thievesin, jota vastaan ENCE hävisi eilisen ottelun 0-2.

Panokset olivat kovat sillä häviäjä joutuisi lähtemään kotimatkalle. Kartoiksi valikoituivat Inferno (100 Thievesin valinta), Nuke (ENCEn valinta) ja Dust2.

Rumin luvuin (4-16) eilen Infernon hävinneen ENCEn peli näytti tänään hieman paremmalta. Kartan t-puolella aloittanut 100 Thieves otti ottelun alussa nopeasti johdon, mutta ENCE sai paransi peliään puoliskon loppua kohden. Australialaiset voittivat ensimmäisen puoliskon 6-9. Toinen puolisko oli australialaisille muodollisuus, heidän voittaessaan kartan lopulta ilman ongelmia lukemin 9-16.

ENCE joutui aloittamaan Nuken t-puoliskolla. Kartan alku oli hirveä suomalaisille, 100 Thievesin mennessä jo 0-9 johtoon. Suomalaiset onnistuivat voittamaan yhden kierroksen, jonka jälkeen peli hieman tasoittui. 100 Thieves voitti puoliskon lopulta 4-11. ENCE onnistui ct-puolellaan voittamaan muutaman kierroksen, mutta 100 Thieves oli lopulta yksinkertaisesti vain parempi. Australialaiset voittivat kartan lukemin 7-16 ja ottelun 0-2.

Näin 100 Thieves eteni lauantaina pelattaviin välieriin. Suomalaisten kohtalona oli lähteä kotimatkalle.

Suomalaisjoukkueen tulokset ovat olleet syyskuisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen penkityksen jälkeen pettymys. Joukkueen taktiikoissa ei näytä olevan mitään järkeä, eikä Virolaisen korvannut Miikka “suNny” Kemppi ole näyttänyt tulivoimaansa. ENCE on sijoittunut uudella kokoonpanollaan jokaisessa pelaamassaan turnauksessa viimeisten joukkoon. Tällä kertaa sijoitukseksi jäi jaettu 5-6 sija.

ENCE nähdään pelikentillä seuraavan kerran marraskuun 20. päivä alkavassa CS:GO Asia Championships -turnauksessa, joka pelataan Shanghaissa. Turnauksessa kahdeksan joukkuetta taistelee 500 000 dollarin palkintopotista.