SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS:GOn suosio jälleen kasvussa – Rikotaanko uusi ennätys?
  • Toimitus

CS:GOn suosio jälleen kasvussa – Rikotaanko uusi ennätys?

julkaistu: 26.11.2020 11:30

CS:GOn suosio näyttää jälleen olevan kasvussa. Steamcharts.comin mukaan pelillä oli viime perjantai-, lauantai- ja sunnuntai-iltana yli miljoona pelaajaa samanaikaisesti.

CS:GO-yhteisössä nousee usein puheenaiheeksi juuri pelaajamäärät, etenkin niiden vähentyessä. Steamchartsista kuitenkin huomataan, että viimeisen puolen vuoden aikana CS:GOlla on ollut keskimäärin yli 600 000 pelaajaa joka kuukausi.

Viime marraskuuhun verrattaessa CS:GOn tilanne näyttää todella hyvältä. Pelaajia on kuukaudessa keskimäärin yli 200 000 enemmän kuin viime vuonna.

Viime aikoina on puhuttu paljon uudesta CS:GO-operaatiosta, joka ilmestyisi ison pelipäivityksen myötä. On hyvin mahdollista, että kun päivitys vihdoin julkaistaan, pelaajamäärät yltävät uuteen ennätykseen.

Korkein piikki ikinä tapahtui tänä vuonna maaliskuun loppupuolella, kun pelissä nähtiin yli 1.3 miljoonaa yhtäaikaista pelaajaa. CS:GO on menestynyt tänä vuonna todella hyvin, vaikka kaikki vuoden Major-turnaukset peruttiinkin. Yleensä juuri Majorien aikana pelin pelaajamäärät ovat nousseet merkittävästi.

CS:GOn suuret pelaajamäärät johtuvat osittain myös koronaviruksesta, sillä maaliskuun loppupuolella koronarajoitukset astuivat voimaan monessa maassa.

Lähteet: Steamcharts.com

Uutisen on kirjoittanut Pelaajatcomin TET-harjoittelija.

Tuoreimmat uutiset: