SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Huhu: CS:GO saa suuren joulupäivityksen – Uusi kartta, 1v1 pelimuoto..
  • Sauli
    Rautiainen

Huhu: CS:GO saa suuren joulupäivityksen – Uusi kartta, 1v1 pelimuoto..

julkaistu: 14.11.2020 12:00

Spekulaatiot CS:GOn uudesta päivityksestä ja sen sisältämästä 10:stä operaatiosta ovat kasvussa. Operaatiot ovat CS:GOn laajempia päivityksiä, jotka lisäävät vaihtelevan teeman mukaisia pelimuotoja, karttoja ja uuden aselaatikon.

Yleensä joulun aikaan, kun pelaajat ovat lomalla ja tietokoneidensa äärellä, saa CS:GO uuden päivityksen. Tämä vuosi ei ole poikkeus, jos on uskominen VNN (Valve News Network) uutissivustoa. Uusi päivitys sisältäisi heidän mukaansa uusia ja uudistettuja karttoja, 1v1 pelimuodon sekä talviteemaisen operaation.

Uutena karttana tulisi jo hypetetty ja pelitiedostoista paljastunut Danger Zone kartta Frostbite, joka vaikuttaa sijoittuvan talviseen mökkimaisemaan. Lisäksi mirage ja office olisivat saamassa uudistetut versionsa, monen muun klassisen CS:GO kartan tavoin.

 

Tältä näyttää uusi Danger Zone kartta Frostbite
Tältä näyttää uusi Danger Zone kartta Frostbite

 

1v1 pelimuotoa spekuloitiin jo viimeisimmän operaation Shattered Webin aikaan. Moni kartta on päivityksessään saanut uuden 1v1 alueen ja nyt vaikuttaa viimein siltä, että yhteisö on saamassa siitä virallisen pelimuodon.

Myös oletetun talviteeman on pohdittu olevan osa suurempaa suunnitelmaa, jossa operaatiot olisivat kausittaisia. Tällöin pelinkehittäjä Valve voisi tehdä peliin päivityksiä selkeämmin ja suunnitelmallisemmin.

Jos on uskominen VNN:ää on päivityksiä tulossa runsaasti muitakin. Virallista tiedotetta ei vielä ole, joten joulukuussa on jännitettävää monenko gigabitin päivitys peliin ilmestyy.

Tuoreimmat uutiset: