SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Miljoona yhtäaikaista pelaajaa! – CS:GO suositumpi kuin koskaan
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Miljoona yhtäaikaista pelaajaa! – CS:GO suositumpi kuin koskaan

julkaistu: 14.03.2020 19:38

Suosionsa huipulla oleva Counter-Strike: Global Offensive jatkaa pelaajaennätyksiensä rikkomista. Elokuussa 8 vuotta täyttävä hittipeli rikkoi lauantaina ensi kertaa miljoonan yhdenaikaisen pelaajan rajapyykin.

Alkuvuosi ollut yhtä juhlaa

Vuosi 2020 on lähtenyt CS:GO:n kannalta käyntiin loistavasti. Aikaisemmin uutisoimme kuinka peli rikkoi helmikuun aikana oman pelaajaennätyksensä peräti kolmesti ja nyt lauantaina 14. maaliskuuta peli saavutti kauan odotetun miljoonan yhdenaikaisen pelaajan haamurajan.

Kirjoitushetkellä steamcharts-sivuston mukaan pelin lauantainen pelaajaennätys kirjattiin lukemiin 1 001 756 yhdenaikaista pelaajaa. On kuitenkin odotettavissa, että lukema saattaa pian jälleen rikkoutua, sillä kasvu viime viikkojen aikana on ollut huimaa.

Pelaajaennätyksien rikkoutuessa on CS:GO onnistunut kasvattamaan myös yleisöään Twitch.tv-palvelussa. Alkuvuoden vahva kasvu on nostanut sen haastamaan Fortnitea toiseksi katsotuimman pelin tittelistä.

Kevät näyttää mihin mittasuhteisiin CS:GO vielä kasvaakaan, sillä odotettu Major-turnaus ESL One Rio 2020 on vasta edessäpäin. Toistaiseksi voidaan kuitenkin sanoa, että pelillä menee erittäin hyvin.

Lähde: Steamcharts