SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
“Älkää viitsikö trollata” – Näin Counter-Strike-yhteisö reagoi uuden pelin julkistukseen
  • Juuso
    Syngelmä

“Älkää viitsikö trollata” – Näin Counter-Strike-yhteisö reagoi uuden pelin julkistukseen

julkaistu: 22.03.2023 21:15

 

Valve vahvisti tänään Counter-Strike 2:n. Luvassa on mullistavia muutoksia savukranaatteihin ja paljon muuta kiinnostavaa.

Lue lisää: Valve julkisti vihdoin odotetun Counter Strike 2:n – Tämä kaikki muuttuu: savukranaatit, kartat, käyttöliittymä ja äänet…

Lue lisää: Counter-Strike 2: Mullistava muutos savukranaatteihin

Yhteisö on reagoinut ymmärrettävän kiivaasti uuteen Counter-Strikeen. HLTV:n operatiivinen johtaja Zvonimir “Professeur” Burazin mukaan muutokset savukranaatteihin vaikuttavat todella mielenkiintoisilta.

– Uudistuksella käsitellään erästä Counter-Striken ärsyttävimmistä pelimekaniikoista, Professeur kirjoittaa Twitterissä.

– En malta odottaa, että pääsen pelaamaan, hän lisää.

Isyyslomalla ollut Vitalityn Peter “dupreeh” Rasmussen leikitteli puolestaan niin ikään Twitterissä kirjoittamalla, että hänen vauvansa olisi ollut valetta.

– Menin oikeasti vain pelaamaan Counter-Strike 2:a, dupreeh vitsailee.

Ranskalaisen 1pv.fr-sivuston toimittaja “neL” jakoi Twitter-tilillään GIF:in Family Guysta tutustua Stewie Griffinistä, joka on puettu pakkopaitaan.

– Olen aivan liian innoissani. En kykene ajattelemaan. En ole varma onko minulla nälkä, jano vai olenko väsynyt.  En tiedä mitä tekisin. Pystyn ajattelemaan ainostaan uusia savukranaatteja ja uutta Counter-Strikea.

Ninjas in Pyjamasin kanssa majorit vuonna 2014 Kölnissä voittanut Faruk “pita” Pita muistuttaa, että monella pelaajalla on nyt loistava mahdollisuus murtautua Counter-Striken huipulle.

– Kun pelaajat vaihtoivat CS1.6:sta CS:GO:hon, monesta “ihan ok” -pelaajasta tuli todella hyviä. Pelaajat, jotka eivät menestyneet 1.6:sta, menestyivät GO:ssa. Sama tilanne on edessä, joten grindatkaa ja menestykää.

Entinen pelaaja ja nykyinen kommentaattori, Mathieu “Maniac” Quiquerez, kirjoitti Twitter-tilillään, että Titan tekisi paluun Counter-Strike 2:ssa. Maniac oli osa yhtä Titanin kokoonpanoa CS:GO:n alkuvuosina. Joukkue oli pitkään Ranskan paras sen jälkeen, kun VeryGames ei jatkanut Sourcesta GO:hon.

ESL:n selostajatiimi, Maniac mukaan lukien, näyttivät Natus Vinceren Aleksandr “s1mple” Kostylieville livenä videon Counter-Strike 2:n savukranaateista. Ukrainalaistähti ei ollut uskoa videota todeksi.

– Älkää viitsikö trollata, s1mple totesi käsillään elehtien.

Selostustiimi vakuuttaa s1mplelle, että kyseessä on ihan aito video. Kun s1mple kuulee ja näkee miten savukranaatit reagoivat ympäristöönsä, hänen leukansa putoaa lattiaan.

– Blade, tule tänne! s1mple kutsuu valmentaajansa.

Myös s1mplen joukkuetoveri, Valeriy “b1t” Vakhovskiy, saapuu seuraamaan mullistavaa videota livenä.

Kuva: Valve