SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Counter-Strike 2: Mullistava muutos savukranaatteihin
  • Juuso
    Syngelmä

Counter-Strike 2: Mullistava muutos savukranaatteihin

julkaistu: 22.03.2023 20:45

 

Valve vahvisti tänään Counter-Strike 2:n Tiedossa on ainakin tickraten parantaminen, parempi liikkuvuus ja ampuminen sekä mullistavat muutokset savukranaatteihin.

Lue lisää: Valve julkisti vihdoin odotetun Counter Strike 2:n – Tämä kaikki muuttuu: savukranaatit, kartat, käyttöliittymä ja äänet… 

Valve on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa esitellään savukranaatin uusia toimintatapoja. Savukranaatit ovat CS2:ssa dynaamisia ja näyttäytyvät identtisinä jokaiselle serverin pelaajalle. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että aikaisemmin epäreiluinakin näyttäytyvät yhden suunnan savut (one way smoke) on poistettu pelistä kokonaan.

Uusi savukranaatti reagoi lisäksi ympäristöönsä. Mikäli pelaaja ampuu savupilven sisältä tai sen takaa, näkyvät luotien aiheuttamat välähdykset savupilven ulkopuolelle. Aikaisemmin näin ei ole ollut.

Savukranaatti reagoi ympäristöönsä lisäksi siten, että se pyrkii täyttämään automaattisesti sen lähellä olevan tyhjän tilan. Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että savukranaattien heittäminen haluttuun paikkaan ei jatkossa olisi yhtä millintarkkaa työtä kuin aikaisemmin.

Savukranaatin muodostaman savupilven muotoa pystytään muokkaamaan ammuksilla ja kranaateilla. Kranaatilla tai ampumalla voi tehdä esimerkiksi reiän savukranaattiin, jonka turvin näkee pahaa aavistamattomat viholliset nopeasti.

Luvassa on varmasti mullistava muutos, emmekä malta odottaa, että pääsemme näkemään mitä innovatiivisimpia ja kekseliäimpiä keinoja uuden savukranaatin hyödyntämiseksi.

Lähde ja kuva: Valve