SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Bannit lusinut huippuvalmentaja palaa uuteen CS:GO-joukkueeseen
  • Saara
    R

Bannit lusinut huippuvalmentaja palaa uuteen CS:GO-joukkueeseen

julkaistu: 29.05.2022 20:12

Endpoint vaihtoi Antwerpenin Majorien jälkilämmössä CS:GO-tiiminsä päävalmentajaa. Allan “Allan” Henderin paikan otti kaima Allan “Rejin” Petersen.

Tanskalaisen tunnetuin meriitti on hänen aikansa MOUZin päävalkkuna huhtikuusta 2019 syyskuuhun 2020. MOUZin voitettua useita turnauksia pesti päättyi varsin ikävästi Rejinin pelikieltoon. Hänelle annettiin bannia 36 muun valmentajan ohella näiden käytettyä hyväkseen niin kutsuttua valmentajabugia.

Lähes parinkymmenen kuukauden kieltoaika on nyt päättynyt, joten E-urheilun rehellisyyskomission (Esports Integrity Commission, ESIC) alaiset mittelöt ovat jälleen avoinna. Majoreille osallistuakseen Rejinin on valitettavasti tyydyttävä odottelemaan seuraavaa elämää.

Pakkotaukonsa aikana Rejin ei suinkaan pysytellyt syrjässä CS-skenestä. Hän manageroi MAD Lionsia viime vuoden helmi-heinäkuussa, ja viimeisimpänä jopina hän toimi analyytikkona.

Rejin myönsi, ettei hänen tarvinnut miettiä hetkeäkään, kun hänelle tarjoutui mahdollisuus tehdä paluu osana Endpointin tulevaisuudensuunnitelmia.

“Tiedän, että monien silmissä olen pettänyt skenen ja suuresti rakastamani yhteisön. Olen saanut arvokkaita opetuksia parin menneen vuoden aikana. Minun on ansaittava paluuni, ja jatkossa aion kehittyä ja olla hyödyksi yhteisölle”, iloinen Rejin kertoi.

Kesäkuusta 2021 Endpointia valmentanut Hender siirtyy kokopäiväisesti lähetystiimiin.

Kun Mohammad “BOROS” Malhas laitettiin juuri siirtolistalle, joukkueessa on tällä hetkellä vain neljä jäsentä: Joey “CRUC1AL⁠” Steusel, Guy “Nertz⁠” Iluz, Kia “Surreal⁠” Man sekä Max “MiGHTYMAX⁠” Heath. Jostain pitäisi nyt tempaista viides pelaaja täydentämään tiimi loppuvuodeksi.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: StarLadder