SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis signeerasi nuoren AWP-pelaajan CS:GO-joukkueeseensa
  • Juuso
    Syngelmä

Astralis signeerasi nuoren AWP-pelaajan CS:GO-joukkueeseensa

julkaistu: 26.07.2021 12:55

Nicolai “device” Reedtzia lähdön myötä Astralis on pelannut jo jonkin aikaa ilman varsinaista AWP-pelaajaa. AWP-pelaajan roolia ovat täyttäneet joukkueen pelinsisäisen johtaja Lukas “gla1ve” Rossander sekä pakon edessä tarkkuuskivääriä pelaaa Peter “dupreeh” Rasmussen. Gla1ve on kertonut, ettei Astralis hänen mielestään tule nousemaan takaisin maailmankärkeen ilman varsinaista AWP-pelaajaa. Lisäksi dupreeh on ilmaissut ettei haluaisi pelata tarkkuuskiväärillä, koska kokee olevansa parhaimmillaan aggressiivisena rifle-pelaajana.

Lue lisää: Legendaarinen CS:GO-kapteeni ei usko joukkueensa nousevan takaisin huipulle ilman AWP-pelaajaa

Nyt Astralis on tehnyt sopimuksen entisen Tricked-pelaajan, Philip “Lucky” Ewaldin kanssa. 18-vuotias AWP-pelaaja on pelannut 1.13 ratingilla tämän vuoden aikana. Tricked ei joukkueena kuulu maailman nimekkäimpiin ja maailmanlistan sijoitus on tällä hetkellä 98.

“Olen nauttinut ajastani Trickedissä ja haluan kiittää koko organisaatiota. Kun Astralis koputtaa oveesi, kaikki kuitenkin muuttuu. Astraliksen organisaatio on yksi ammattimaisimmista ja parhaista. Tunnen jo nyt olevani tervetullut Astraliksen perheeseen.”

Luckyn edeltäjää, devicea, pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Hän on ollut useana vuonna HLTV TOP20-listan viiden parhaan pelaajan joukossa. Nuori lupaus ei aio kuitenkaan ottaa saappaiden täyttämisestä paineita.

“Jotkut tulevat varmasti vertailemaan minua deviceen, mutta kukaan ei pysty samaan kuin hän. Aion tehdä omaa juttuani ja auttaa joukkuettani niin kuin parhaiten pystyn.”

Takaisin kuuden miehen kokoonpanoon

Luckyn hankinnan myötä Astralis palaa kuuden miehen kokoonpanoon. Aikaisemmin Astralis käytti kuuden miehen kokoonpanoa, kun joukkue signeerasi Lucas “Bubzkji” Andersenin MAD Lionsista. Bubzkji sai aluksi varsin vähän peliaikaa, kun hän pelasi vain Nuke-karttaa. Lucky tulee saamaan ainakin Astraliksen urheiluohjaajan, Kasper Hvidtin, mukaan enemmän vastuuta jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

“Odotan Luckyn olevan osa aktiivista kokoonpanoa heti ensimmäisestä päivästään lähtien. Kun gla1ve siirtyy isyyslomalle syksyllä, on hyvä, että meillä on jo nyt kokoonpanossa kuusi pelaajaa.”

Luckyn rooli AWP-pelaajana todennäköisesti auttaa häntä saamaan reilusti peliaikaa joukkueessa. Siitä kenet hän otteluissa korvaisi ennen gla1ven isyyslomaa ei ole tietoa. Spekulaatiot Astraliksen niin sanottujen core-pelaajien ympärillä ovat edelleen vahvoja. Dupreeh’n, Emil “Magisk” Reifin,  Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højslethin sekä valmentaja  Danny “⁠zonic⁠” Sørensen sopimukset päättyvät tämän vuoden jälkeen. Ainoastaan gla1ve on toistaiseksi allekirjoittanut jatkosopimuksen Astraliksen kanssa.

Lue lisää: Astralis-huhut sittenkin perättömiä? — CS:GO-kapteeni solmi uuden kolmivuotisen sopimuksen

Luckylla on tilaisuus näyttää osaamistaan pelaajatauon jälkeen, kun 24 huippujoukkuetta pelaa ESL Pro League Season 14 -turnauksessa 16. elokuuta alkaen.

Lue lisää: ENCE ja OG pelaavat ensi kuun CS:GO-huippuliigassa – Palkintopotti 750 000 dollaria

Lähde: AstralisCS, HLTV

Kuva: AstralisCS

Tuoreimmat uutiset: