SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Legendaarinen CS:GO-kapteeni ei usko joukkueensa nousevan takaisin huipulle ilman AWP-pelaajaa
  • Juuso
    Syngelmä

Legendaarinen CS:GO-kapteeni ei usko joukkueensa nousevan takaisin huipulle ilman AWP-pelaajaa

julkaistu: 08.07.2021 09:00

Astraliksen kapteeni Lukas “gla1ve” Rossander ei usko joukkueen palaavan huipulle ilman varsinaista AWP-pelaajaa.

Sen jälkeen kun joukkueen entinen AWP-pelaaja Nicolai “device” Reedtz siirtyi ruotsalaiseen Ninjas in Pyjamasiin joukkueen AWP-pelaajan roolin on ottanut Peter “dupreeh” Rasmussen. Dupreeh ei ole pystynyt täyttämään devicen saappaita AWP-pelaajana.

Astralis lähtee IEM Kölniin toiveikkaana siitä, että joukkue palauttaisi hiipuvaa hohtoaan LAN-ympäristössä. Joukkueen ranking on laskenut hitaasti mutta varmasti devicen lähdön jälkeen. Tämänhetkinen sijoitus joukkueella on kahdeksas. Ennen Kölnin turnausta gla1ve myöntää AWP-pelaavan puuttumisen olevan joukkueen selkeä heikkous.

“Toivottavasti murskaamme muut Kölnissä ja kutsumme itseämme maailman parhaaksi joukkueeksi kahden viikon kuluttua. Mutta tämä tuskin tulee tapahtumaan.”

“Tarvitsemme luultavasti aika paljon aikaa. Varsinaisen AWP-pelaajan puuttuminen on suuri heikkous. Dupreeh haluaisi pelata rifleä, mutta hän pelaa AWP:ta, koska hänen on pakko. Voisimme olla jälleen maailman ykkösjoukkue, jos meillä olisi AWP-pelaaja. Meillä ei kuitenkaan ole sellaista, joten en näe tällä hetkellä nousua takaisin kärkijoukkueeksi.

Toistaiseksi AWP-roolia pitävä dupreeh on kertonut uuden roolin olevan opettavainen, mutta turhauttava. Hän ei pysty tekemään niitä asioita AWP-pelaajan roolissa mitä haluaisi.

“Olen alkanut ymmärtämään miten AWP-pelaajat pelaavat peliä. Pystyn käyttämään tietojani toisinaan hyväksi. Tiedän esimerkiksi miten on hyvä pelata joitain AWP-pelaajia vastaan.”

“Luopuisin kuitenkin välittömästi AWP-pelaajan roolista jos voisin. Se ei vain tunnu luonnolliselta. Pidän paljon enemmän riflen pelaamisesta ja aggressiivisuudesta.”

Devicen lähtö on tuonut uutta paloa Emil “Magisk” Reifin pelaamiseen. Hän haluaa näyttää, että Astralis pystyy dominoimaan ilman devicea.

“Devicen lähtö toi minulle paljon motivaatiota ja näyttämisenhalua. Haluan näyttää, että hänen päätöksensä siirtyä Ninjas in Pyjamasiin ei ollut oikea.”

Magisk kertoo pohtineensa myös omaa mielenterveyttään pandemian aikana.

“Minun on täytynyt ajatella mielenterveyttäni koronan aikana. Olen yrittänyt saada enemmän rakennetta ja rutiinia elämääni. Tämä [pandemian] aika ei ole ollut helppoa. Olen alkanut löytää sitä rutiinia. Tunnen oloni jo paljon energisemmäksi. Työskentely Counter-Striken ulkopuolella on auttanut minua. On hienoa auttaa joukkuetta paremmilla suorituksilla.”

Astralis aloittaa Kölnin urakkansa perjantaina. Astralis on yksi kahdeksasta joukkueesta, joka on ansainnut paikkansa suoraan Kölnin varsinaiseen turnaukseen. Astralis on B-lohkossa yhdessä Na’Vin, FURIA:n ja Heroicin kanssa. Lohkoon liittyy myöhemmin neljä Play-In -vaiheesta jatkoon menevää joukkuetta.

Lähde: HLTV

Kuva: AstralisCS

Tuoreimmat uutiset: