SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Astralis-huhut sittenkin perättömiä? — CS:GO-kapteeni solmi uuden kolmivuotisen sopimuksen
  • Juuso
    Syngelmä

Astralis-huhut sittenkin perättömiä? — CS:GO-kapteeni solmi uuden kolmivuotisen sopimuksen

julkaistu: 23.07.2021 14:15

Astraliksen CS:GO-joukkueen kapteeni Lukas “gla1ve” Rossander on solminut jatkosopimuksen Astraliksen kanssa. Sopimus ulottuu vuoden 2024 kesään saakka. Gla1ve myöntää joutuneensa pohtimaan uuden sopimuksen allekirjoittamista ennen kuin hän totesi kuuluvansa Astralikseen.

“Astralis on organisaatio, joka kehittyy jatkuvasti niin pelitavan kuin pelaajien osalta. Kaikki täällä haluavat voittaa suurimmat palkinnot.”

Gla1ve pitääkin tärkeänä samanhenkisyyttä ja yhtenäisiä tavoitteita.

“Minulle kysymys on siitä, että ympäröin itseni ihmisillä, joilla on samat tavoitteet menestymisen ja kehittymisen suhteen. Olen puhunut urheilujohtajamme [Kasper Hvidt] kanssa siitä, miten voin kehittää pelitapaamme ja joukkuetta. Olen puhunut myös siitä, miten kehitän itseäni yksilönä. On vielä paljon saavutettavaa. Uskon, että Astralis tulee jättämään jälkensä Counter-Strikeen vielä vuosien ajan.”

Gla1ve on ilmoittanut odottavansa tyttöystävänsä kanssa perheen esikoista. Perhe-elämä tulee luultavasti vaikuttamaan pelaamiseen, mutta gla1ve vakuuttaa Astraliksen osoittavan ymmärrystä kun isyysaika koittaa.

“Odotamme tyttöystäväni kanssa ensimmäistä lastamme. Minulla on turvallinen olo, kun tiedän saavani hyvää ja oikeudenmukaista kohtelua Astralikselta kun tuo aika koittaa.”

Gla1ve on kuulunut Astralikseen vuodesta 2016, kun hän korvasi nykyisen FaZe Clanin kapteenin, Finn “karrigan” Andersenin. Gla1ven kanssa Astralis on voittanut muun muassa neljä majoria. Kasper Hvidt on tyytyväinen legendakapteenin pysymiseen joukkueessa.

“Kun katsotaan Astraliksen historiaa, huomataan, että gla1ve on ollut avainasemassa menestyksessämme. Hänen tarkka valmistautuminen ja pienten yksityiskohtien huomioiminen on tuonut meille menestystä. Tapa miten hän jatkossakin haluaa kehittyä ja tuoda peliimme uusia ideoita on resepti uudelle menestykselle. Uutta sopimusta allekirjoittaessamme minuun iski todella lujaa se nälkä ja tahto mikä hänellä on menestyä edelleen.”

Astralis palaa tositoimiin pelaajatauon jälkeen elokuussa, kun huippujoukkueet ottavat mittaa toisissaan ESL Pro League Season 14 -turnauksessa. Astraliksen muut pelaajat ovat olleet parin viikon ajan osallisina siirtospekulaatioihin, kun sekä Emil “⁠Magisk⁠” Reifin, Peter “⁠dupreeh⁠” Rasmussenin että Andreas “⁠Xyp9x⁠” Højslethin nykyiset sopimukset Astraliksen kanssa päättyvät tämän vuoden loppuun. Nähtäväksi jää toimiiko huippukapteenin jääminen joukkueeseen esimerkkinä muille joukkueen pitkäaikaisille pelaajille.

Lähde: HLTV

Kuva: AstralisCS

Tuoreimmat uutiset: