SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Witcher-sarjan viimeiset kaudet ovat tekeillä uusilla näyttelijöillä
  • Saara
    R

Witcher-sarjan viimeiset kaudet ovat tekeillä uusilla näyttelijöillä

julkaistu: 23.04.2024 14:30

Netflix on esittänyt The Witcher– sarjaa nyt kolme kautta. Fantasiasarja perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoihin, mutta suuri osa fanikunnasta on innostunut noitureista The Witcher 3: Wild Hunt -pelin kautta, joka räjäytti pankin vuonna 2015.

Tällä hetkellä käynnissä ovat neljännen kauden kuvaukset. Geraltin seikkailujen päätös häämöttää myös: tekijät ilmoittivat tällä viikolla, että viides kausi kuvataan heti perään ja sen on määrä olla viimeinen.

Kolmella ensimmäisellä kaudella Geraltia näytteli Henry Cavill, joka sittemmin lähti muihin hommiin. Viimeisillä kausilla päähenkilön roolia tulkitsee Liam Hemsworth. Kaudet kattavat kirjat Tulikaste, Pääskytorni ja Järven neito, joten koko saaga saadaan tuotua ruuduille.

Hemsworthin lisäksi näyttelijäkaartiin on tulossa muitakin lisäyksiä: Laurence Fishburne vampyyri Regisinä, Danny Woodburn kääpiö Zoltanina, Sharlto Copley palkkasoturi Leo Bonhartina sekä James Purefoy Skelleninä eli Lehtopöllönä.

Kaudet neljä ja viisi nähtäneen Netflixissä parin vuoden sisään. Neljännen Witcher-pelin kehittäminen on sekin paraikaa vauhdissa. Itse kirjailija ei näistä sovituksista juuri piittaa.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Netflix