SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Vihdoin! Yli 400 työntekijää on aloittanut yhden vuosikymmenen odotetuimman pelin täysimittaisen kehityksen
  • Juuso
    Syngelmä

Vihdoin! Yli 400 työntekijää on aloittanut yhden vuosikymmenen odotetuimman pelin täysimittaisen kehityksen

julkaistu: 08.04.2024 08:00

Edellisestä The Witcher -pääsarjan pelistä on kulunut jo lähes kymmenen vuotta, sillä The Witcher 3: Wild Hunt näki päivän valon vuonna 2015.

Saaga saa jatkoa, sillä The Witcher 4:n täysimittainen kehitys on alkanut vuonna 2024, kertoo Gamespot.

Gamespotin mukaan Witcher-pelisarjan kehittänyt CD Projekt Red on paljastanut, että 403 työntekijää työstää tällä hetkellä The Witcher 4:ää.

Panostus on valtava, sillä nämä 403 työntekijää kattavat kaksi kolmasosaa koko CD Projekt Redin työvoimasta.

Tämä mahdollistaa toimitusjohtaja Michal Nowakowskin mukaan pelin tuotantovaiheen myöhemmin tänä vuonna. Tämä viittaisi siihen, että The Witcher 4:ää päästään pelaamaan viimeistään ensi vuonna.

Polaris-työnimikkeellä tunnettu The Witcher 4 oli aluksi vain 17 henkilön työstämä projekti, joten tekijöiden määrä on yli 20-kertaistunut.

The Witcher 4 tulee aloittamaan uuden The Witcher -trilogian, joten tulossa ovat ainakin vielä The Witcher 5 ja The Witcher 6.

Lisäksi CD Projekt Red on kertonut tekevänsä uudelleenversioinnin ensimmäisestä The Witcher -pelistä.

Witcher-pelisarja on niittänyt suosiota niin pelaajien kuin kriitikoiden keskuudessa. Edellinen osa voitti lukuisia pelialan palkintoja ja myi yli 50 miljoonaa kopiota tehden siitä yhden myydyimmistä peleistä kautta aikojen. Lisäksi Netflix on tuottanut peli- ja kirjasarjaan perustuvan televisiosarjan.

Lähde: Gamespot | Kuva: CD Projekt Red