SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Vuodettu tieto: scifisuosikki Doctor Who ja Fortnite yhteistyöhön
  • Saara
    R

Vuodettu tieto: scifisuosikki Doctor Who ja Fortnite yhteistyöhön

julkaistu: 15.10.2022 10:40

Advertisement

Isot crossoverit ovat tunnusomaisia Fortnitelle; peliin on marssitettu niin supersankareita, animehahmoja kuin populaarikulttuurin julkkiksiakin. Nyt kaksi nettitietolähdettä väittää, että battle royale -suosikkiin olisi tulossa brittitelevision kruununjalokivi Doctor Who.

Doctor Who -scifisarjaa tapittavat lukuisat silmäparit myös Suomessa. Ajan herra Tohtori vie kulloisenkin matkakumppaninsa seikkailuun halki ajan ja avaruuden TARDIS-aluksellaan (Time And Relative Dimension In Space). Nyt alus on navigoimassa ilmeisesti Fortniteen.

Twitter-käyttäjä FNBRintel vuoti viikonloppuna tiedon, että yhteistyö Fortniten ja Doctor Whon kanssa olisi parhaillaan työn alla. Homma on ilmeisesti kuitenkin vielä pahasti vaiheessa, joten mitään konkreettista ei ole odotettavissa lähikuukausina.

Useimmat Fortnine-yhteisössä olivat tyytyväisiä jo tähän tiedonmuruun, mutta vain minuutteja myöhemmin sille saatiin vielä vahvistustakin. Toinen vuotaja ShiinaBR kertoi nähneensä todisteita projektista ja voivansa siten todistaa kuulopuheet oikeiksi.

FNBRintel lisäsi, että tulossa on ihan oikea yhteistyö, eikä vain jotakin pientä kuten DW-graffitispray. Tarkempaa tietoa saadaan kuitenkin odotella. Mikäli huhut tosiaan pitävät paikkansa, tulossa voi olla jopa erilaisia skinejä tai jopa rajoitetun ajan pelitila.

Virallinen tiedote sitten kertonee. Kummatkin vuototwiitit ovat muuten sittemmin jännästi poistuneet.

Muutaman vuoden välein Tohtori saa uudet kasvot. Nyt uusin näyttelijä on juuri astumassa näihin suuriin saappaisiin. Ncuti Gatwa aloittaa Tohtorina Briteissä marraskuussa alkavissa 14. kauden jaksoissa. Suomessa jaksot on perinteisesti esittänyt Yle pienellä viipeellä.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: BBC