SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Animeklassikon ninjapoppoo saapui Fortniteen
  • Niko
    Nikkilä

Animeklassikon ninjapoppoo saapui Fortniteen

julkaistu: 16.11.2021 13:11

Yksi Epic Gamesin kehittämän Fortnite-pelin suurimmista myyntivalteista on ollut sen yhteistyö muiden populäärikulttuurista tunnettujen brändien kanssa. Fortnitessa ovat vierailleet esimerkiksi DC– ja Marvel-sarjakuvista tunnetut supersankarit sekä The Walking Dead -sarjan Rick Grimes ja Rick & Morty -sarjan Morty.

Pelin uusin crossover-tapahtuma alkoi virallisesti tänään. Tällä kertaa vuorossa ovat japanilaisen Naruto Shippuden -animaatiosarjan hahmot. Saatavilla oleviin asuihin kuuluu neljä sarjan päähahmoa: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno ja Kakashi Hatake.

Asujen lisäksi peliin on lisätty esimerkiksi sarjasta tuttuja esineitä ja asusteita, Hidden Leaf Village -kenttä sekä täysin uusia, sarjan henkeä mukailevia tehtäviä. Lisätietoa crossover-tapahtuman sisällöstä löydät täältä.

Animaatiosarja perustuu Naruto-nimiseen, Masashi Kishimoton luomaan manga-sarjakuvaan. Se seuraa ninjakylään syntyneen, hylkiönä kasvaneen Naruto-pojan kasvutarinaa tämän etsiessä kipeästi tarvitsemaansa kunnioitusta väkivaltaisessa maailmassa. Sarja tunnetaan etenkin näyttävistä ja mielikuvituksellisista taistelukohtauksistaan.

Naruto kuuluu maailman tunnetuimpien sarjakuvien joukkoon. Sitä on myyty maailmanlaajuisesti 250 miljoonaa kappaletta, mikä tekee siitä kaikkien aikojen neljänneksi myydyimmän manga-sarjakuvan.

Sarja alkoi vuonna 1999 ja päättyi vuonna 2014. Suomessa Naruton käännösversiota on julkaissut Sangatsu Manga.

Lähde: Fortnite Kuvalähde: Fortnite

Tuoreimmat uutiset: