SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Voisiko tilatuimmasta Youtube-tähdestä tulla Yhdysvaltain presidentti?
  • Saara
    R

Voisiko tilatuimmasta Youtube-tähdestä tulla Yhdysvaltain presidentti?

julkaistu: 10.07.2024 17:00

Yhdysvaltain repivä politiikka huipentuu jälleen tänä vuonna presidentin valintaan. Vaalikeskusteluissa kummankin ehdokkaan henkistä kapasiteettia ja retoriikkaa kyseenalaistetaan vahvasti, ja moni ihmettelee, eikö Trumpia ja Bidenia parempia ehdokkaita tosiaan löydy.

Miten olisi MrBeast? Tubettaja Jimmy Donaldson on jo useampaan otteeseen ilmaissut kiinnostuksensa pestiä kohtaan. Valitettavasti hän ei kuitenkaan ole vielä vaalikelpoinen.

Äskettäin MrBeast twiittasi lähtevänsä kilpaan oitis, kunhan ikärajaa ensin alennetaan. Tällä hetkellä USA:n presidentiksi mielivän on oltava vähintään 35-vuotias, mutta MrBeast on vasta 26. Yläikärajaa ei tunnetusti ole.

Pari vuotta sitten MrBeast tuumi, että voisi asettua ehdolle 20 vuoden kuluttua. Siinä ajassa hän kuulemma ehtisi ansaita rutkasti pennosia, jotka voisi lahjoittaa pois vaalikampanjan alla.

MrBeast kuuluu kaikkien aikojen suuriimpiin sisällöntuottajiin. Alkukesästä hän voitti mediayhtiö T-Seriesin kilvoittelussa Youtuben tilatuimman kanavan kunniasta. Hänen jättisuositut videonsa keskittyvät ennen kaikkea auttamiseen ja rahan lahjoittamiseen mitä luovimmilla tavoilla. Pulassa olevien ihmisten lisäksi hän on auttanut myös esimerkiksi kodittomia koiria.

Hyväntekeväisyyden ansiosta osa fanikunnasta pitää MrBeastia oivana vaihtoehtona inhimilliseksi valtionpäämieheksi. Toiset epäilevät, ettei hän ehtisi videoiden askartelultaan politikoida. Tai ettei hänellä olisi riittävää kokemusta tai tietoa – jos se nyt yleensä on este kyseiseen virkaan.

Ehkä seuraamme MrBeastin kampanjaa 2040-luvulla?

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Instagram / feastables / MrBeast