SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Twitch-tähti Ninja selvisi melanoomasta säikähdyksellä
  • Saara
    R

Twitch-tähti Ninja selvisi melanoomasta säikähdyksellä

julkaistu: 05.04.2024 14:19

Eturivin striimaajiin kuuluva Tyler “Ninja” Blevins jakoi viime viikolla huolestuttavia uutisia jalastaan löytyneestä melanoomasta. Poisto-operaatio kuitenkin tepsi, ja nyt onnellinen tähti kertoo olevansa täysin vailla syöpää.

Kaikki alkoi tavallisesta rutiinitarkastuksesta. Iholääkäri huomasi yllättäen, että Ninjan jalkapohjassa majailevaan luomeen oli kehittynyt epänormaaleja muutoksia. Luomi poistettiin oitis, ja samalla sen ympäriltä otettiin koepala, jotta mahdollinen leviäminen huomattaisiin.

Äskettäin Ninja sai huojentavat tulokset: syöpä ei ehinyt levitä vaan poistui Ninjasta luomen mukana. Melanooman tavallinen aiheuttaja on Auringon porottama UV-säteily, mutta Ninjan tapauksessa hänellä lienee käynyt vain huono tuuri jalkapohjan luomensa kanssa. Suomalaisten syöpäjärjestöjen mukaan aikuisilla on yleensä viitisenkymmentä hyvänlaatuista luomea valmiiksi, ja joka kolmas melanooma löytyy sellaisesta.

– Tällä hetkellä olen virallisesti syövätön. Kiitos kaikille rukouksista ja ystävällisistä sanoista viikon mittaan, Ninja lausui X:ssä.

Ninja ja hänen vaimonsa Jessica Blevins kannustivat heti löydöstä kuultuaan muitakin tutkituttamaan luomensa hyvissä ajoin.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Ninja / Twitch