SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Striimaajatähti Tyler “Ninja” Blevinsin jalasta löytyi syöpä
  • Saara
    R

Striimaajatähti Tyler “Ninja” Blevinsin jalasta löytyi syöpä

julkaistu: 28.03.2024 14:19

Megasuosittu striimaaja Tyler “Ninja” Blevins jakoi eilen vähän ikävämpiä terveysuutisia. Hänen jalastaan löytyi ihosyöpä.

Ninjan vaimo Jess oli buukannut puolisolleen vuosittaisen ihon ja luomien tarkastuksen, jonne tämä menikin pahaa aavistamatta. Tutkimuksessa selvisikin, että jalkapohjan luomi olisi poistettava melanooman vuoksi.

Melanooma havaitaan usein pigmenttiluomien muutosten perusteella. 32-vuotiaana Ninja ei ole vielä tyypillisessä melanoomaiässä, vaan yleensä se todetaan keski-iässä tai myöhemmin, mutta riskiä kasvattavat esimerkiksi runsas luomien määrä sekä ahkera auringonpalvonta nuorena.

– He ovat optimistisia, Ninja kirjoitti X:ssä lääkäreiden arviosta.

Jalasta otettiin koepala tummasta kohdasta poistetun luomen lähistöltä, jotta voitaisiin tutkia mahdollista leviämistä. Ninja ja Jess odottelevat nyt tuloksia kiitollisina siitä, että asia huomattiin varhaisessa vaiheessa.

– Ottakaa tämä neuvona käydä tsekkaamassa ihonne.

Kollegat ja fanit reagoivat suoratoistostaran ilmoitukseen lämpimän kannustavasti. Ninja vaikuttaa jatkavan striimaamista normaaliin tapaan, mutta pitänee katsojat ajan tasalla terveydestään.

Lähde: WIN.gg / Duodecim Kansikuva: YouTube / ESPN