SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Super Mario -elokuvalle uusi traileri ja julkaisuaika
  • Juuso
    Syngelmä

Super Mario -elokuvalle uusi traileri ja julkaisuaika

julkaistu: 30.11.2022 17:00

Aaron Horvathin ja Michael Jelenicin ohjaama vuoden 2023 The Super Mario Bros Movie sai marraskuun viimeisenä päivänä toisen trailerinsa. Samalla paljastettiin myös elokuvan julkaisukuukaudeksi huhtikuu 2023.

Ensimmäisen trailerin myötä, Chris Prattin äänirooli Mbariona herätti kummastelua. Vuosikymmeniä vahvalla aksentilla puhunut Mario puhui yhtäkkiä amerikanenglantia Prattin ääninäyttelemänä.

Lue lisää: Marion uusi ääni kerää kritiikkiä – Fanit “korjasivat” elokuvatrailerin

Uudessa noin kahden minuutin mittaisessa trailerissa Mariolla on enemmän vuorosanoja kuin ensimmäisessä trailerissa. Prattin äänen yhdistäminen legendariseen Nintendon putkimieheen ottaa aikansa, mutta onpa uuden trailerin loppuun saatu Pratt huudahtamaan Marion legendaarinen “Yahoo!” -huuto.

Kahta näyttelijää suitsutetaan jo nyt

Jo ensimmäisen trailerin julkaisun yhteydessä elokuvan pahista, Bowseria, ääninäyttelevä Jack Black sai runsaasti suitsutusta suorituksestaan. Muun muassa School of Rock ja Pick of Destiny -elokuvista tunnettu näyttelijä-muusikko ottaa jälleen runsaasti kehuja suorituksestaan Bowserina uuden Mario-elokuvan toisen trailerin YouTube-kommenteissa.

– Jack Black tulee varastamaan koko show’n.

– Jack Black tekee todella hyvää työtä.

Uudessa trailerissa kuullaan myös Charlie Dayta, joka ääninäyttelee Marion veljeä Luigia. Dayn suoritusta hehkutetaan trailerin kommenteissa. Monet uskovat hänen ja Blackin nostavan elokuvan laatua monta pykälää ylöspäin.

– Jos elokuva menestyy, haluan nähdä Luigi’s Mansioniin perustuvan elokuvan.

– Charlie on uskomaton Luigi!

Viittauksia, lisää viittauksia

Uusi traileri hellii Nintendofaneja, sillä trailerin perusteella elokuvassa nähdään Donkey Kong Country -hahmoista ainakin Donkey Kong ja Cranky Kong. Lisäksi uudessa trailerissa nähdään Mario-peleistä tuttu vihreä dinosaurus, Yoshi.

Trailerin lopussa nähdään myös viittaus legendaariseen karting-pelisarjaan, kun Mario ja kumppanit ajavat Mario Kart -kartingautoilla, missäs muuallakaan kuin Rainbow Roadilla. Kyseessä on useassa Mario Kart -pelissä mukana oleva rata, joka on sateenkaaren värinen ja mutkittelee avaruudessa. Radalla ei ole turva-aitoja, joten miljoonat pelaajat ovat pudonneet tyhjyyteen yrittäessään pysyä tiellä kovassa vauhdissa.

Lähde ja kuva: IGN