SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Maistaisitko? Pelaajille luotu käsittämätön oma tuote
  • Saara
    R

Maistaisitko? Pelaajille luotu käsittämätön oma tuote

julkaistu: 22.01.2022 18:48

Pelaajat ovat oiva viiteryhmä markkinoida kaikenlaista kätevää, kuten pelisänkyjä ja hiirikäden hierontalaitteita. Mitäpä ei voisi räätälöidä videopelaajan vaatimuksiin sopivaksi ja parasta suorituskykyä edistämään. Tällä kertaa markkinoille singahti evästä e-urheilijalle, nimittäin maapähkinävoi.

Pong-maapähkinävoin purkin mukaan kyseessä on ensimmäinen pelaajille suunniteltu maapähkinävoi. Tahnan takana ovat malesialainen firma Jobbie Nyt Butter sekä taiwanilainen laitteistoyritys Zotac. Nimen Pong se lienee saanut Atarin esihistoriallisen tennispelin mukaan.

Koko nimi on Pong – Berry Matrix Peanut Energy Crunch, ja tuote toden totta sisältää kuivattuja marjoja. Paahdetuista maapähkinöistä tehdyn paksun tahnan seassa on pakastekuivattua mansikkaa ja mustikkaa hienoisesti rouskuvina hippuina.

Slurp! Kuva: Jobbie Nut Butter

 

Uutuus on lisäksi siitä rohkea pelaajatuote, ettei siihen ole tungettu ainaisia tauriinia ja kofeiinia. Ravitsemuksellisesti aika kiltti eväs siis. Kaiken lisäksi koostumuksessa on ajateltu erityisesti helppoutta syödä suoraan lusikalla purkista. Purnukka pelipöydällä voisi varmaan turvata kätevästi ahkeroivan pelaajan vakaat energiatasot.

Ainoa vain, että Pongin toimitusaluetta ovat kaukaisten Malesian, Singaporen, Taiwanin ja Etelä-Korean lisäksi lähinnä Iso-Britannia. Ehkä joskus kotimainenkin e-urheiluskene pääsee pähkinävoin makuun?

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: Jobbies Nut Butter

Tuoreimmat uutiset: