SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Pelilaitteiden uusin innovaatio – Hierontalaite hiirikädelle
  • Aleksi
    Majander

Pelilaitteiden uusin innovaatio – Hierontalaite hiirikädelle

julkaistu: 04.01.2022 19:00

Pelaaminen on kovaa hommaa ja sitä varten markkinoille saapuu jatkuvasti uutta tavaraa elämää helpottamaan. Uusin innovaatio Japanista on hiirikädelle suunniteltu hierontalaite.

Japanilainen pelaajille suunnattuja tuotteita valmistava Bauhutte tunnetaan Euroopassa lähinnä uskomattomista tuoteideoistaan. Pääsääntöisesti pelipöytiä ja -tuoleja myyvä yritys nousi otsikoihin viime vuonna, kun se lanseerasi pelisängyn, joka yhdisti työpöytäratkaisun petiin niin, että pelaaja voi viettää lähes koko elämänsä ruudun ääressä.


Bauhutte pelisänky

Nyt yhtiön uusin innovaatio on hieromalaite, joka on suunniteltu nimenomaan käsien rentouttamiseen. Erityisesti hiirikäsi saattaa helposti kipeytyä pidemmän päälle, mihin yritys lupaa hieronnalla helpotusta. Laitteessa on 15 ilmatyynyä joiden painetta ja liikerataa muuttamalla käyttäjä voi löytää itselleen sopivan hieronnan.

Hintaa hieromalaitteella on noin 150 euroa ja sitä voi toistaikseksi tilata vain Bauhutten kotisivuilta. Kuten monien pelaamiseen tarkoitettujen tuotteiden kanssa, summa ei ole halvimmasta päästä, mutta ainakin kyseessä on varsin uniikki tuote. Nähtäväksi jää, kuinka paljon suosiota tuote lopulta kerää, mutta jos se todella helpottaa tietokoneella istumisen aiheuttamia särkyjä, saattaa sille löytyä käyttöä pelaamista laajemmista piireistä.

Lähde: PCGamer
Kuvat: Bauhutte