SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
Oletko tajunnut ajatellakaan, missä jalkineissa pelaat? Joku on, ja pian tämäkin tuote on markkinoilla
  • Saara
    R

Oletko tajunnut ajatellakaan, missä jalkineissa pelaat? Joku on, ja pian tämäkin tuote on markkinoilla

julkaistu: 28.03.2022 11:00

Näppäimistön värivalot, hiiren muotoilu, pelipaita ja ehkä jopa eväät kuosissa, mutta silti pelikokemuksesta tuntuu uupuvan jotakin? Taidat kaivata pelitossuja!

Tohvelitehdas nimeltä TIME on huomannut, mihin kultasuoneen kannattaa iskeä: markkinoille lykätään nahkatossut, jotka tuotekuvauksen mukaan saavat olon niin rennoksi, että mielen työskentely helpottuu. Ja tämä tietenkin näkyy pelin laadussa – tossut pelaajille siis!

Töppöset kieltämättä ovat varsin uskottavat punamustassa kuosissaan. Ne on toteutettu yhteistyössä Overwatch League -joukkue Washington Justicen kanssa, ja erikoispainoksessa on tiimin logokin.

Videopelitossut voivat kuulostaa sellaiselta hankinnalta, joka tehdään kun kaikkea muuta rekvisiittaa jo on. Sitä ne ovat kyllä myös hintansa puolesta, sillä jenkkiläisiä popoja kaupataan matalavartisina 160 dollarin ja korkeampivartisina 175 dollarin pulitusta vastaan. Tilauksen saapumisen kanssa on kuitenkin maltettava odottaa, sillä tossulit ovat saatavilla vasta ensi syksynä.

Lähde: PC Gamer
Kansikuva: TIME

Luetuimmat nyt