SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
GTA VI:sta tihkuu taas tietoja – tällä kertaa yksityiskohtia trailerista
  • Saara
    R

GTA VI:sta tihkuu taas tietoja – tällä kertaa yksityiskohtia trailerista

julkaistu: 16.01.2023 18:16

Grand Thef Auto -pelisarjan kuudennen osan traileria on odotettu kuin kuuta nousevaa. Yksityiskohtaisia tietoja jakaneen tubettajan mukaan sellainen saattaisi tulla nähtäville hyvinkin pian.

Enin mitä Rockstar Games on koko GTA VI:sta viime vuosien mittaan kertonut, on suurin piirtein että sellainen on kehitteillä. Fanit ovat olleet vuodettujen tietojen varassa.

Tähän mennessä on selvinnyt, että kuutososassa palataan rellestämään Vice Cityyn, ja että mukana on naispuolinen päähenkilö. Ennen kuin kehittäjä on ehtinyt vahvistaa näitäkään huhuja, uusi vuoto tarjoilee jo lisätietoja.

Brasilialaistubettaja SanInPlay tietää kertoa, että tuleva traileri valottaa henkilön nimeltä Lucia tarinaa. Videolla näkyy kuulemma rannalla peuhaavia koiria, lisko ylittämässä katua – sekä Lucia treenaamassa vankilassa.

Lucian on vahvistettu olevan toinen pelattavista päähenkilöistä sekä mahdollisesti Jasonin romantillisten toiveiden kohde. On ounasteltu Bonnie ja Clyde -tyyppistä parivaljakkoa. Ehkä koko pelin juoni pyörähtää käyntiin vankilapaolla?

SanInPlayn uskottavuutta tukee se, että jo ennen viimesyksyistä suurta GTA-vuotoa hän oli maininnut pelissä olevan Lucia-nimisen latinonaisen. Trailerista hänellä ei ollut jaettavanaan nyt tarkempia tietoja, kuten julkaisupäivämäärää. Rockstrain emoyhtiön Take-Two Interactiven neljännesvuosiraportti on kuitenkin tulossa 6. helmikuuta, joten trailerin esittely ennen sitä ei olisi ihme.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Rockstar Games