SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
GTA 6 -traileri ylitti Minecraftin katsojaluvut – ei silti vielä ykkönen
  • Saara
    R

GTA 6 -traileri ylitti Minecraftin katsojaluvut – ei silti vielä ykkönen

julkaistu: 16.01.2024 13:45

GTA 6 -pöhinä kasvoi aiempaakin suurempiin mittasuhteisiin, kun odotettu traileri julkaistiin joulukuun alussa. Vaikka Rockstar joutui samalla puimaan kiusallista hakkerointitapausta, videon uusi materiaali sai yleisön haltioihinsa. Traileri pomppasi heti katselutilastojen kärkeen ja on nyt Youtuben toiseksi katsotuin videopelitraileri.

Tällä hetkellä Grand Theft Auton kuudennen osan trailerilla on 168 078 221 katselukertaa. Määrä ylittää jopa Minecraftin trailerin, joka on vuodesta 2011 lähtien kerryttänyt 167 769 090 katselun pottiaan.

Mutta mikä peli vie yhä voiton?

Vastaus on Subway Surfers, vuonna 2012 julkaistu mobiilipeli, jossa juostaan rautatieaseman vartijaa karkuun. GTA:llakin on vielä melkoisesti kaulaa Google Playn hittipeliin, sillä sen trailerilla on katsojia reilusti yli 361 miljoonaa. Suuri osa toki tulee pelinsisäisistä mainoksista.

Ykköspaikka ei ole toki millään muotoa mahdoton, jos GTA 6 -traileri kerää silmäpareja lähellekään samaan tahtiin kuin tähän asti. Aikaahan tässä on, sillä vaikka uusia maistiaisia tulleekin, itse pelin pariin pääsee vasta vuonna 2025.

Lähde: Dexerto Kansikuva: Rockstar Games