SEURAA MEITÄ:
×

GAMING

ETUSIVU / GAMING
GTA VI:n kartta julki – Oliko tuoreen vuodon takana kehittäjän oma poika?
  • Saara
    R

GTA VI:n kartta julki – Oliko tuoreen vuodon takana kehittäjän oma poika?

julkaistu: 04.12.2023 14:29

Viimeaikaiset vuodot Grand Theft Auto 6:sta ovat herättäneet kuhinaa peliyhteisössä, jonka vuosien odotus on lähestymässä loppuaan. Monet somessa esitellyt materiaalit on todettu väärennöksiksi, mutta erään TikTokissa levinneen pätkän sanotaan olevan peräisin yllättävän läheltä sisäpiiriä – Rockstarin työntekijän pojalta.

Kyseinen video esittelee laajalti Vice Cityä, jonka jo tiedetään olevan GTA 6:n miljöö. Vice City perustuu Floridan Miamiin, ja kaupunki on ollut käytössä pelisarjassa aiemminkin. Vaikeasti väärennettävät yksityiskohdat saivat fanit tuumimaan, että video taitaakin olla aito, semminkin kun vuotaja postasi tuntevansa Rockstar Gamesin kehittämispäällikön Aaron Garbutin pojan. Vuotaja ei myöntänyt olevansa tämä jäbä (“siistein kaveri jonka tiedän”), mutta väitti tämän olleen hankkimassa vuodettua sisältöä.

Salamyhkäisyyttä lisää Redditiin ilmaantunut kuvakaappaus Garbutin kanssa käydystä keskustelussa, jossa kehittäjä auliisti vahvistaa vuotojen tiedot ja kertoo lisää järveä ympäröivistä suurista kaupungeista.

Tiedonjyvät ovat nannaa liitoksissaan repeileville faneille, jotka odottavat peliä julkaistavaksi. Jollei kyseessä ole ovela juoni, tilanne on hieman kiusallinen niin Rockstarille, sen pitkäaikaiselle työntekijälle kuin tämän jälkikasvullekin – puhuttelu saattaa olla paikallaan, ellei tapaus aiheuta suurempaakin käsittelyä.

GTA 6:n virallinen traileri on joka tapauksessa määrä julkaista huomenna.

Lähde: WIN.gg / Dexerto Kansikuva: Rockstar / fantastic apples / X