SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Osallistu CS:GO-kilpailuun ja voita pelikone! – Vielä ehtii mukaan
  • PJ

Osallistu CS:GO-kilpailuun ja voita pelikone! – Vielä ehtii mukaan

julkaistu: 20.10.2020 11:13

Legion Lokakuu on parhaillaan käynnissä Pelaajatcom CS:GO-Liigassa ja pelit käyvät kuumina. Mikäli uusi pelitietokone kiinnostaa, nyt on korkea hetki hypätä serverille haastamaan muut 1vs1-pelimuodossa!

Liigan 1vs1-divisioonan lokakuun kausi on käynnissä vielä keskiyöhön perjantaina 23. lokakuuta klo 24:00 saakka. Tällöin sen kahdeksan parasta pelaajaa saavat suoran kutsun Legionin finaaliturnaukseen. Vaikka et olisi divisioonassa pelin peliä pelannutkaan, voit hyvin kavuta vielä kärkisijoille!

Legion Lokakuun finaaliturnaus (1vs1) järjestetään sunnuntaina 25. lokakuuta klo 15:00 alkaen. Kaikki turnaukseen osallistujat palkitaan ja voittaja pokkaa itselleen Lenovon Legion T5 -pelitietokoneen (arvo 1000€). Turnauksen otteluita lähetetään suorana Pelaajatcom Twitch-kanavalta.

1vs1-turnauksen voittaja palkitaan Lenovo Legion T5 -pelitietokoneella.
1vs1-turnauksen voittaja palkitaan Lenovo Legion T5 -pelitietokoneella.

 

Turnauksen 2.-8. sijalle jääneet pelaajat palkitaan Lenovo Legion Faming XL -hiirimatolla. Kaikki pelit pelataan paras kolmesta kartasta -menetelmällä. Mikäli turnauskutsun saanut pelaaja ei ole hyväksynyt kutsua sunnuntaina klo 13:00 mennessä, kutsu perutaan ja ohjataan aina jonossa seuraavalle.

Kuka tahansa Pelaajatcom Liigan jäsen voi osallistua 1vs1-divisioonan peleihin ja hakea paikkaa finaaliturnauksesta. Lisätietoja liigasta ja siihen liittymisestä löydät erilliseltä liigasivultamme.

» Liity tästä Pelaajatcom Liigaan