SEURAA MEITÄ:
×

FACEIT

ETUSIVU / FACEIT
FACEIT

FACEIT on maailman johtava kilpapelialusta, jossa voit haastaa muita pelaajia sen eri liigoissa sekä turnauksissa.

FACEIT -kilpapelialustan tuorein ja kuumin lisäys on Pelaajatcom liiga, jonka tarkoituksena on tuoda suomalaiset CS:GO-pelaajat yhteen ja luoda uusia tähtiä. Liigan pelaajat itse vaikuttavat sen kehitykseen, ottavat osaa huipputurnauksiin ja tavoittelevat huikeita liigapalkintoja.

Pelaajatcom liigan teemana toimii “Pelaajat valokeilassa“. Kuka tahansa voi liittyä liigaan ja saada hienojen palkintojen lisäksi mahdollisuuden näyttää pelitaitojaan koko Suomen e-urheilukansalle!

Pelaajatcom FACEIT liiga tarjoaa sen jäsenille mahdollisuuden:

  • Pelata omassa CS:GO-liigassa ja ansaita hienoja palkintoja
  • Ilmainen pääsy kaikkiin CS:GO-turnauksiin (2-3 kpl/kk)
  • Oma CS:GO-klippi/video esille Pelaajatcomin sosiaalisessa mediassa
  • Pääsyoikeus kuukausittaiselle highlight-videolle
  • Vaikuta liigan kehittämiseen ja äänestä tulevista päivityksistä
  • Uniikkeja Pelaajatcom-aiheisia FACEIT-emoteja
  • Yksilöllinen Pelaajatcomin FACEIT-tarra
  • Pääsy osaksi Suomen aktiivisinta CS:GO-yhteisöä

Kuinka voit liittyä Pelaajatcomin Faceit liigaan?

1. Rekisteröidy FACEIT-sivustolle

Luo itsellesi FACEIT-tunnus. Luomisen jälkeen liitä tunnukselle Steam-tilisi ja lisää CS:GO pelivalikoimaasi (game settings).

2. Liity Pelaajatcom liigaan

Pelataksesi Pelaajatcomin liigassa, sinun tulee tilata liiga käyttöösi. Tilaaminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi painamalla alla olevaa “Liity tästä”-painiketta, joka vie sinut suoraan Pelaajatcomin FACEIT-liigan sivuille.

» Liity tästä Pelaajatcom faceit liigaan

3. Valitse divisioona

FACEIT Pelaajatcom liiga

Pelaajatcomin FACEIT-liiga on jaettu kahdelle eri pelaajaryhmälle: 1-5 tason ja 6-10 tason pelaajille. Valitse omaa FACEIT lvl -taitotasoasi vastaava divisioona (esim. FACEIT lvl 4 -pelaajat siirtyvät 1-5 tason divisioonaan). Kummassakin divisioonassa on omat liigapalkinnot.

Oman divisioonan lisäksi kaikki pelaajat saavat oikeuden liittyä myös uniikkiin 1v1-divisioonaan. Täällä kaikki eri taitotason omaavat pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan, esimerkiksi lämmittelymielessä. Myös 1v1-divisioonasta on mahdollista ansaita viikottaisia palkintoja.

4. Liity Pelaajatcomin Discordiin

Pelaajatcomin Discord-kanavalta löydät tarkemmat ohjeet ja kaiken tarvitsemasi avun liigaa koskien. Täällä voit esimerkiksi raportoida ongelmista ja ilmoittaa asiattomista pelaajista.

Discord-kanavalta löytyy myös monia äänikanavia, joita kykenet hyödyntämään pelatessasi joukkueesi kanssa liigaotteluita.

» Liity tästä Pelaajatcom Discord kanavalle

5. Nouse kuuluisuuteen & ansaitse palkintoja

Liigassa tarkoituksenasi on kerätä pisteitä pelaamalla otteluita muita liigan jäseniä vastaan. Jokaisen kuukauden eniten pisteitä keränneet pelaajat palkitaan upeilla palkinnoilla. 1v1-divisioonan palkinnot jaetaan viikoittain.

Liigapalkintojen lisäksi kaikilla jäsenillä on ilmainen pääsy Pelaajatcomin järjestämiin FACEIT-turnauksiin. Kyseiset turnaukset toimivat erillään liigasta ja niissä parhaiten suoriutuneet joukkueet palkitaan ruhtinaallisesti. Liigan ulkopuoliset pelaajat voivat myös osallistua turnauksiin erillisen osallistumismaksun kautta.

Voit lähettää omat Pelaajatcom liigan peliklipit/-videot ja lähettää ne meille Discord-kanavallamme. Pelaajatcom julkaisee ja palkitsee liigan parhaita klippejä sosiaalisessa mediassa. Kerran kuukaudessa Youtubeen luodaan myös highlight-koostevideo kuukauden parhaista pätkistä.

 

» Liity tästä Pelaajatcom Faceit liigaan

Pelaajat.com – Suomen johtava e-urheilumedia

Omien turnauksien ja liigojen lisäksi Pelaajat.com seuraa aktiivisesti esports-maailmaa tuottamalla reaaliaikaisia uutisia skenestä sekä mielenkiintoisia lähetyksiä turnauksista. Katso tuoreimmat uutiset alhaalta:

UUSIMMAT FACEIT UUTISET
Uusi Pelaajatcom liigan kausi alkaa lauantaina!
31.07.2020 13:00

Uusi Pelaajatcom liigan kausi alkaa lauantaina!

Pelaajatcom CS:GO-liiga on elokuussa täynnä Gigantin tarjoamia huikeita palkintoja. Liity mukaan nyt ja nouse uudeksi CS:GO-tähdeksi.

Tätä et voi missata! – Osallistu viikonlopun CS-duoturnaukseen ja voita huikeita palkintoja
17.07.2020 14:00

Tätä et voi missata! – Osallistu viikonlopun CS-duoturnaukseen ja voita huikeita palkintoja

Tänä viikonloppuna 18.-19. heinäkuuta pelataan upouusi Pelaajatcomin ensimmäinen CS:GO-duoturnaus. Kaksikot (ja soolopelaajat) ympäri Suomea...