SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Yhdysvaltalaispoliitikko kertoi hittipelin auttaneen häntä politiikassa – “Se todella parantaa kärsivällisyyttä”
  • Niko
    Nikkilä

Yhdysvaltalaispoliitikko kertoi hittipelin auttaneen häntä politiikassa – “Se todella parantaa kärsivällisyyttä”

julkaistu: 30.11.2020 11:00

Yhdysvaltojen edustajanhuoneen jäsen Alexandria Ocasio-Cortez piti eilen Twitchissä Among Us -striimin, jossa tämä keräsi rahaa muun muassa ruoka-apua ja häätötoimia vastustavia lakipalveluja varten. Ocasio-Cortezin debyyttistriimi oli ollut jättimenestys, ja myös eilinen lähetys oli monella tapaa menestyksekäs.

Striimin aikana lahjoitettiin yhteensä 200 000 dollaria ja sitä katsoi parhaillaan 104 000 yhtäaikaista katsojaa. Ocasio-Cortezin kanssapelaajina olivat muun muassa Kanadan NPD-puoleen Jagmeet Singh, sekä striimaajatähdet HasanAbi, Disguised Toast ja xQc.

Kuten arvata saattaa, striimin aikana ehdittiin keskustella yhdestä sun toisesta. Ocasio-Cortez tunnetaan jo ennestään innokkaana videopelien ystävänä, ja mm. League of Legends -pelaajana. Tästä kysyttäessä hän paljastikin pelaavansa Support-roolia (Sona, Janna, Lux, Morgana), “puolustuskannalla mutta agressiivisesti”.

Ocasio-Cortez sanoi myös, että League of Legendsin pelaaminen on auttanut häntä pysymään kärsivällisenä Yhdysvaltojen kongressissa työskennellessään.

“ELO-Helvettiin juuttuminen vaatii todella paljon kärsivällisyyttä. Pelasin 12-vuotiaiden kanssa jotka ragequittasivat viisi minuuttia pelin alkamisen jälkeen, joten se todella parantaa kärsivällisyyttä”, Ocasio-Cortez sanoi.

Lähteet: AOC, Ginx, Dotesports Kuvalähde: AOC