SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
YEKINDAR ja buster Virtus.pron penkille
  • Juuso
    Syngelmä

YEKINDAR ja buster Virtus.pron penkille

julkaistu: 27.05.2022 19:00

Virtus.pro on penkittänyt CS:GO-kokoonpanostaan Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin sekä Timur “buster” Tulepovin. Päätös ei ole yllätyksenä sen jälkeen, kun YEKINDAR on kertonut lähtevänsä joukkueesta Antwerpenin majoreiden jälkeen. Majorit päättyivät FaZe Clanin voittoon.

YEKINDARin ja busterin kanssa Virtus.pro voitti Flashpointin toisen kauden, DreamHack Open December 2020:n ja cs_summit 7:n. Kaksikon kanssa joukkue nousi parhaillaan maailmanrankingin sijalle 3, lisäksi YEKINDAR valittiin viime vuonna maailman 8:ksi parhaaksi pelaajaksi.

Virtus.pro on tehnyt päätöksen uudesta kokoonpanostaan, jonka organisaatio ilmoittaa lähitulevaisuudessa. Joukkueessa pelaavat tällä hetkellä Dzhami “Jame” Ali, Aleksey “Qikert” Golubev ja Evgeny “FL1T” Lebedev.

Vihjailiko siirrostaan G2:een Twitterissä?

Antwerpenin majoreiden jälkeen YEKINDAR lainasi G2:n penkitetyn pelaajan, Kenny “kennyS” Schrubin, twiittiä. YEKINDAR kommentoi kennyS:n twiittiä sanoin: “Tämä kaveri on äärimmäisen mukava ihminen. Kiitos kennyS, kanssasi oli mahtavaa! Nähdään ensi kerralla.”

YEKINDARin ympärillä liikkuu vahva huhu siitä, että latvialaispelaaja liittyisi Aleksi “Aleksib” Virolaisen uudeksi joukkuetoveriksi G2 Esportsin CS:GO-kokoonpanoon.

Lue lisää: CS-tähti vihjailee liittymisellä Aleksi Virolaisen joukkueeseen

Lähteet: HLTV, Virtus.pro, yek1ndar, G2kennyS | Kuva: DotEsports