SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS-tähti vihjailee liittymisellä Aleksi Virolaisen joukkueeseen
  • Juuso
    Syngelmä

CS-tähti vihjailee liittymisellä Aleksi Virolaisen joukkueeseen

julkaistu: 19.05.2022 18:00

CS:GO-sivusto HLTV:n pyörittämä podcast-sarja, HLTV Confirmed, nauhoitti eilen tuoreimman jaksonsa yleisön edessä Antwerpenin majoreilla. Lähetystä pyörittivät podcastin vakiokolmikko, Chad “SPUNJ” Burchill, Milan “Striker” Švejda ja Zvonimir “Professeur” Burazin.

Lisäksi lähetyksessä vierailivat majoreita juontanut Eefje “Sjokjz” Depoortere, Heroicin kapteeni Casper “cadiaN” Møller, Outsidersin Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis sekä SPUNJin selostuskaveri Alex “Machine” Richardson.

YEKINDAR: “Emme ole ystäviä”

YEKINDAR puhui lähetyksessä Outsidersin major-turnauksesta, joka päättyi Legends-vaiheeseen. Latvialaispelaaja kertoi, että joukkue harjoitteli selvästi vähemmän näille majoreille kuin aiemmin. Joukkueella oli turnauksessa niin sanotun viimeisen turnauksen mentaliteetti.

“Emme ole keskenämme [Outsiders] ystäviä. Minulla on parhaat välit Timur ‘buster’ Tulepoviin, mutta muiden kanssa olen vain ammattilainen. Turnauksemme [majorit] aikana joukkuettamme kiinnosti vain tämä turnaus, tulevaisuus tai sen miettiminen eivät tuoneet ongelmia”, YEKINDAR avaa.

 

Professeur otti kantaa G2:n pelaajiin, myös Aleksib:hen

Professeur puhui lähetyksessä Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtamasta G2 Esportsista. Ensimmäisenä analyysiin joutui joukkueen tähtipelaaja, Nikola “NiKo” Kovač.

“Hän on upea pelaaja. Hän on ollut useammin todella lähellä suurta voittoa. Miten käytät tällaista pelaajaa, jota kukaan ei ole vielä osannut käyttää oikein? Lukuunottamatta sitä lyhyttä FaZen aikakautta, kukaan ei ole voittanut turnauksia NiKon kanssa”, Professeur aloittaa.

“NiKo on mielestäni pelaaja, joka uskoo joukkueeseensa. Hän uskoo G2:n pelitapaan, mutta tuloksia ei tule. Onko se sitten hyvä asia?” Professeur kysyy.

Seuraavaksi Professeur otti vertailuun NiKon pelitavan nykyisen kapteeninsa (Aleksib) ja entisen kapteeninsa, Nemanja “nexa” Isakovićin välillä.

“Mielestäni NiKo ei tee samoja asioita kuin nexan alaisuudessa. Silloin hän meni ottamaan tappoja mihin tahansa osaan kartasta”, Professeur pohtii.

Seuraavaksi Professeur esitti väitteen, jonka mukaan G2 olisi parempi joukkue mikäli nexa olisi edelleen kapteeni.

“Olisiko joukkue parempi nexan kanssa? Mielestäni kyllä.”

YEKINDAR Aleksib:n joukkuekaveriksi?

Lähetyksessä nähtiin myös tilanne, jossa YEKINDAR tutkaili G2:n pelipaitaa ja kysyi yleisöltä sopiiko paita hänelle.

YEKINDARin huhutaan lähtevän Outsidersista majoreiden jälkeen ja uudeksi joukkueeksi on huhuttu esimerkiksi juurikin G2 Esportsia. Huhujen mukaan YEKINDAR korvaisi joukkueessa Audric “JACKZ” Jugin.

Lähde: HLTVorg | Kuva: PGL