SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Virtus.pro: “Olemme täydellinen esimerkki cancel-kulttuurista”
  • Juuso
    Syngelmä

Virtus.pro: “Olemme täydellinen esimerkki cancel-kulttuurista”

julkaistu: 05.03.2022 12:00

ESL ilmoitti edeltävänä keskiviikkona, että Venäjällä perustetut CS:GO-joukkueet, joilla on yhteyksiä Venäjän hallintoon, eivät saa kilpailla nykyisen organisaationsa alla tulevalla ESL Proliigakaudella. Tällaisiksi joukkueiksi ESL nimesi ainakin toistaiseksi Virtus.pron ja Gambitin. Molempien joukkueiden pelaajat saavat ESL:n mukaan osallistua uudelle Proliigakaudelle, mikäli he tekevät sen uuden, neutraalin nimen alla.

Lue lisää: ESL bannaa venäläisjoukkueet turnauksistaan – pelaajilla silti mahdollisuus päästä pelaamaan

Virtus.pro otti kantaa päätökseen

Virtus.pro otti Twitter-tilillään kantaa ESL:n päätökseen. Organisaation mukaan heidän sanoillaan ja yhteistyöhalulla ei ollut minkäänlaista painoarvoa ESL:n päätöksenteossa.

Tiedotessaan Virtus.pro kertoo, että todellisuudessa ESL:tä saamassaan yksityisessä päätöksessä organisaation sanotaan vaikuttavan olevan yhteyksissä Venäjän hallintoon, vaikka niin ei todellisuudessa ole.

Julkisessa lausunnossaan ESL on sanonut, että Virtus.prolla on yhteyksiä Venäjän hallintoon ja sellaisiin yrityksiin, joita vastaan on asetettu pakotteita.

Bubzkji otti kantaa Virtus.pron väitteeseen

Virtus.pro jatkaa Twiitissään, ettei se voi hyväksyä kokemaansa käytöstä. Organisaation mielestä joukkueen pelaamiselle tulevalla Proliigakaudella ei ole järkeviä perusteluja.

Organisaatio kertoo olevansa täydellinen esimerkki niin sanotusta “cancel-kulttuurista”. Virtus.pro ei aio kuitenkaan vastata omien sanojensa mukaan “aggressioon aggressiolla”, vaan sallii pelaajiensa osallistumisen tulevalle Proliigakaudelle neutraalin nimen alla.

Entinen Astralis-pelaaja, Lucas “Bubzkji” Andersen otti lyhyesti kantaa Virtus.pron cancel-kulttuuriväitteeseen postaamalla Twiitin kommentteihin gif-kuvan epäuskoon pyörtyvästä henkilöstä.

Lähde: virtuspro

Kuva: PGL