SEURAA MEITÄ:
×
Video: Torjuiko valokranaatti CS-tähtipelaajan ampuman luodin?
  • Juuso
    Syngelmä

Video: Torjuiko valokranaatti CS-tähtipelaajan ampuman luodin?

julkaistu: 24.08.2022 11:54

Uudistunut G2 Esports ja Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin kanssa pelaava Team Liquid kohtasivat viime viikolla Blast Premier Fall Groups -turnauksen B-lohkossa. Ottelu päättyi lopulta Team Liquidin 16–12 voittoon.

Lue lisää: Uusi G2 floppasi – katso tästä BLASTien B-lohkon tulokset

Ottelun ratkaisevilla kierroksilla (tilanne 14–12 Team Liquidille) nähtiin harvinainen tilanne, joka saattoi päättää ottelun voittajan. G2 pelasi terroristipuolella ja Team Liquid CT-puolella. G2:n AWP-pelaaja, Ilya “m0NESY” Osipov, tähtäsi kartan keskiosassa olevaan ikkunahuoneeseen tarkkuuskiväärillä, jossa Team Liquidin Josh “oSee” Ohm tähtäsi omalla tarkkuuskiväärillään.

G2:n AWP-pelaaja sai oSeen tähtäimeensä ja laukaisi. Tapon piti olla varma, mutta sitten valokranaatti tuli eteen ja m0NESYn luoti osui mihinkäs muuhun kuin tuohon valokranaattiin. Erikoisen tilanteen seurauksena oSee sai tilaisuuden ampua m0NESY ja tilaisuus käytettiin.

Surkuhupaisaa tilanteesta tekee se, että valokranaatti oli G2-pelaajan heittämä. Tilanne kuvastaakin lopulta täydellisesti G2:n monia vaikeuksia kevään ja kesän aikana. Ensimmäiset ottelut Justin “jks” Savagen ja Rasmus “HooXi” Nielsenin kanssa pelannut G2 hävisi molemmat kaksi pelaamaansa lohko-ottelua BLAST-syksyn lohkovaiheessa.

BLASTin Twitter-tili onnistui ainakin osaltaan ennustamaan G2:n vaikeudet turnauksessa, kun se twiittasi: “Kuka on valmis näkemään uuden G2-kokoonpanon päätyvän ottelutilastoihin 0–3?”

Tällä viitataan siihen, että G2 häviää kolme ottelua ja putoaa jatkosta voittamatta yhtäkään ottelua. Tällä hetkellä G2 on tilanteessa 0–2 ja kohtaa seuraavalla kierroksella, Knockout-vaiheen avauksessa, saksalaisen BIGin. Ottelu pelataan torstaina iltayhdeksältä “paras kolmesta” -periaatteella.

Pelaajatcom näyttää BLAST-ottelut suorana Twitchissä. Knockout-vaiheen avausottelut näytetään Twitchissämme alla olevan aikataulun mukaan tämän viikon torstaina.

  • 14.00 OGComplexity
  • 19.30 G2BIG
  • 21.00 NIPEvil Geniuses

Lähteet: TeamLiquidCS, BLASTPremier | Kuva: BLAST