SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Uusi G2 floppasi – katso tästä BLASTien B-lohkon tulokset
  • Juuso
    Syngelmä

Uusi G2 floppasi – katso tästä BLASTien B-lohkon tulokset

julkaistu: 21.08.2022 12:53

BLAST-syksyn C-lohko pelataan tänään kello 14 alkaen, kun FaZe kohtaa Evil Geniusesin. Tämän jälkeen Heroic ja BIG ottavat mittaa toisistaan.

Pääset katsomaan lähetystä Pelaajatcomin Twitch-kanavalta, joka löytyy täältä.

B-lohkon tulokset

Eilen pelattiin B-lohko. Lohkoon osallistui monta mielenkiintoista joukkuetta. Navi pelasi ilman Aleksandr “s1mple” Kostylievia, kun tilalla pelasi NAVI Junior -akatemiajoukkueen Daniil “headtr1ck” Valitov, Complexity pelasi ensimmäistä kertaa maailman parhaita vastaan norjalaisen AWP-pelaajan, Håkon “hallzerk” Fjærlin kanssa, Team Liquid pelasi jälleen Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin kanssa ja G2 pelasi ensimmäistä kertaa Justin “jks” Savagen ja Rasmus “HooXi” Nielsenin kanssa.

Lohkovaiheessa kaikki ottelut pelataan “paras yhdestä” -periaatteella. Tämän jälkeen siirrytään Knockout- ja Last Chance -vaiheisiin, joissa ottelut pelataan “paras kolmesta” -periaatteella.

Avauskierros

B-lohkon avauskierroksella kohtasivat Navi ja Complexity sekä G2 ja Liquid. Navin ja Complexityn ottelu pelattiin Overpassissa, jonka Navi aloitti siirtymällä CT-puolella 6–2 johtoon. Avauspuolisko päättyi kuitenkin Complexityn vahvaan hyökkäyspeliin, kun joukkue onnistui voittamaan puoliskon 8–7.

Toisella puoliskolla ilman kirkkainta tähteään pelannut Navi oli vaisu. Energiaa ja uskoa ei näyttänyt joukkueella olevan, kun Complexity puolusti pommipaikkoja vahvasti.

Huolimatta siitä, että s1mple ei ollut mukana, oli Complexityn selkeä 16–9 voitto Navista melkoinen yllätys B-lohkon alkuun.

Uusi G2 ja Team Liquid kohtasivat puolestaan Miragessa. Ottelu alkoi G2:n voittaessa neljä ensimmäistä kierrosta. Tämän jälkeen hyökkäyspuolella aloittanut Team Liquid tuli peliin mukaan ja siirtyi 6–4 johtoon. Tauolle lähdettiin tasaisissa tunnelmissa, kun G2 johti 8–7.

Toisella puoliskolla HooXin taktiikkakirja ei riittänyt murtamaan Team Liquidin puolustusta. G2 sai kasaan neljä terroristikierrosta ja Team Liquid voitti avausottelunsa 16–12.

Alemman kaavion finaali

Alemman kaavion finaalissa kohtasivat täten hieman yllättäen Navi ja G2. Joukkueet ottivat toisistaan mittaa Miragessa. G2 oli selvästi pirteämpi kuin Team Liquidia vastaan, kun se voitti avauspuoliskon selvästi 10–5.

Hyökkäyspelaaminen osoittautui kuitenkin jälleen ongelmaksi, kun Navi pystyi voittamaan 11 CT-kierrosta. Ottelu päättyi täten Navin niukkaan 16–14 voittoon.

Ylemmän kaavion finaali

Ylemmän kaavion finaalissa kohtasi kaksi pohjoisamerikkalaisjoukkuetta, joissa molemmissa on eurooppalaismaustetta. Pelattavaksi kartaksi valikoitui Vertigo.

Complexity aloitti ottelun vahvalla hyökkäyspelillä, kun joukkue siirtyi 6–0 johtoon. Liquid pystyi tekemään avauspuoliskosta lopulta hyvin tasaisen, kun tauolle lähdettiin Complexityn johtaessa niukasti 8–7.

Toisella puoliskolla Complexity aloitti jälleen vahvasti ja siirtyi lähelle kartta- ja ottelupalloa tilanteessa 14–10. Team Liquid ei kuitenkaan luovuttanut, vaan voitti lopulta kuusi kierrosta peräkkäin.

Team Liquid voitti ottelun niukasti 16–14 ja eteni täten lohkofinaaliin.

Konsolidaatiofinaali

Alemman kaavion välierässä kohtasivat revanssiottelun pelanneet Navi ja Complexity. Joukkueet kohtasivat jälleen Overpassissa.

Ottelu oli lopulta Navin ja Valeriy “b1t” Vakhovskiyn täydellistä dominanssia. Ensin Navi voitti avauspuoliskon CT-puolustuksen turvin 12–3 ja vei ottelun nopeasti päätökseen voittamalla sen 16–3. B1tin rating otteluun oli huima 2.05.

Lohkofinaali

B-lohkon finaalissa kohtasivat täten Team Liquid ja Navi. Pelattavaksi kartaksi valittiin Dust 2. Navi jatkoi siitä mihin jäi Complexitya vastaan ja aloitti voittamalla avauspuoliskon terroristipuolella 11–4.

Toisella puoliskolla Navi oli yhtä tylyä kuin Complexitya vastaan, kun joukkue ei antanut Team Liquidille ainuttakaan terroristikierrosta. Finaali päättyi tylysti Navin voittoon 16–4.

Voiton myötä Navi etenee suoraan Knockout-vaiheen viimeiseen vaiheeseen. Tuon ottelun voittamalla Navi lunastaa paikan syksyn BLAST-finaaleihin.

Lähde: HLTV | Kuva: BLAST