SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Valorantissa kaikki pelissä – Liquid ja Guild taistelevat paikasta MM-kisoihin
  • Aleksi
    Majander

Valorantissa kaikki pelissä – Liquid ja Guild taistelevat paikasta MM-kisoihin

julkaistu: 17.10.2021 15:04

Valorantin MM-kisat lähestyvät ja eurooppalaisten viimeinen paikka pääturnaukseen ratkotaan tänään. Elias ”Jamppi” Olkkosen luotsaama Team Liquid kohtaa ruotsalaisen Guild Esportsin viiden kartan finaalissa.

Team Liquid on tähän mennessä ollut pysäyttämätön karsinnoissa. Paikka finaaliin tuli eilen 2-1 voitolla G2 Esportsista. Tämä karsintojen ennakkosuosikkien kohtaaminen ei jättänyt kummankaan joukkueen faneja kylmäksi. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Jamppi, joka kolmen kartan aikana takoi 65 tappoa ja vain 37 kuolemaa. Jampin tasaista suorittamista voi katsoa vaikkapa alla olevasta klipistä.

Häviö Liquidia vastaan söi selvästi tuulta G2:n purjeista, sillä illan viimeisessa ottelussa Guild Esportsia vastaan sen ei onnistunut napata edes yhtä karttaa.

Guild ja Liquid kohtasivat turnauksessa jo kerran, silloin Liquid ei antanut ruotsalaisille edes mahdollisuutta. Finaaliottelu pelataan kuitenkin paras viidestä -menetelmällä ja molemmilla joukkueilla on ollut enemmän aikaa tarkkailla vastustajan pelityyliä, eli ottelusta saattaa tulla tiukka.

Finaali alkaa kello 18:00 suomen aikaa ja sen voi katsoa suorana Valorantin viralliselta Twitch-kanavalta.

Kuva: Valorant

Luetuimmat nyt