SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Video: Jamppi ja Team Liquid tulessa – katso uskomattomat osumat
  • Aleksi
    Majander

Video: Jamppi ja Team Liquid tulessa – katso uskomattomat osumat

julkaistu: 15.10.2021 18:00

Team Liquidin voittokulku jatkui keskiviikkona kun joukkue peittosi ruotsalaisen Guild Esportsin. Elias “Jamppi” Olkkosen luotsaama joukkue on nyt vain kahden voiton päässä MM-kisoista.

Ottelu alkoi Liquidin valitsemassa Bindissa, jossa se näytti Guildille heti kaapin paikan hyökkäyspuolella. Huiman 9-3 alun jälkeen Liquidille riitti tasainen suoritus puolustuksessa ja joukkue otti kartan nimiinsä luvuin 13-6.

Guildin valitsema Split alkoi tasaisemmissa merkeissä kun ruotsalaisjoukkue napsi viisi kierrosta hyökkääjänä. Puolustukseen Guildin rahkeet eivät kuitenkaan enää riittäneet ja Liquid nappasi kartan ja samalla ottelun kierroksin 13-8.

Liquidin ehdoton tähti oli Adil “ScreaM” Benrlitom joka takoi kahden kartan aikana huimat 40 tappoa. Syksyllä joukkueen kapteeniksi noussut Jamppi osoitti myös, ettei roolinvaihto ole ruostuttanut tämän taitoja. Esimerkiksi alla olevalta videolla voi nähdä kuinka suomalaistähti pysäyttää yksin Guildin hyökkäyksen.

Team Liquid on nyt vain kahden voiton päässä MM-kisoista. Ensimmäisenä vastaan asettuu karsintojen toinen ennakkosuosikki G2 Esports. Kyseessä on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen ja tiedossa on varmasti kutkuttava näytös. Ottelu pelataan lauantaina kello 16:00.

Kuva: Jamppi Twitter