SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Huhu: OG lähtemässä VALORANTiin – Rosterissa entisiä Overwatch-tähtiä
  • Niko
    Nikkilä

Huhu: OG lähtemässä VALORANTiin – Rosterissa entisiä Overwatch-tähtiä

julkaistu: 27.01.2021 14:00

Riot Gamesin kehittämä FPS-peli VALORANT on vajaassa vuodessa onnistunut luomaan ympärilleen merkittävän ja innokkaan e-urheiluskenen. Kiinnostusta ruokkii paitsi peli itse, myös nimenomaan Riot Gamesin osallisuus. Kehittäjän edellistä peliä League of Legendsiä voidaan pitää tämän hetken suurimpana e-urheilulajina, ja Riot on luvannut tukevansa VALORANTin toimintaa samalla tavoin.

E-urheilualan raporteistaan tunnettu Arran “Halo” Spaken eilen julkaiseman raportin mukaan eurooppalainen OG olisi seuraava VALORANTiin loikkaava suurorganisaatio. OG tunnetaan etenkin Dota 2 ja CS:GO -joukkueistaan, joissa Suomea edustavat Topias “Topson” Taavitsainen ja Aleksi “Aleksib” Virolainen.

Spaken julkaiseman raportin mukaan OG:n kokoonpanoon tulee kuulumaan Dylan “aKm” Bignet, Dragan” Ellement” Milanović, Theo “Oniby” Tarlier, Kevin “TviQ” Lindström, Benjamin “uNKOE” Chevasson ja Julian “Daemon” Ducros (valmentaja).

Kokoonpanoon tunnetuimpiin nimiin kuuluvat Bignet, Lindström ja Chevasson, jotka ovat kaikki tuttuja Blizzardin Overwatch Leaguesta: Bignet pelasi vuosina 2018–2020 Dallas Fuelissa, Lindström vuosina 2017–2019 Florida Mayhemissa ja Chevasson Los Angeles Valiantissa (2017–2018) sekä Dallas Fuelissa (2018–2020).

Myös joukkueen valmentajalla Ducrosissa on vankka Overwatch-tausta: tämä valmensi uransa aikana kolmea eri Overwatch-liigajoukkuetta (Los Angeles Valiant, Paris Eternal ja Dallas Fuel).

VALORANT on noussut tällä viikolla otsikoihin myös koto-Suomessa, sillä maan tunnetuimpiin CS:GO-pelaajiin kuuluva Elias “Jamppi” Olkkonen ilmoitti eilen siirtyvänsä VALORANT-pelaajaksi.

Voit lukea Spaken raportin kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: Arran “Halo” Spake Kuvalähde: Blizzard