SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Jamppi vahvisti siirtyvänsä VALORANTiin – Kehotti organisaatioita ottamaan yhteyttä
  • Niko
    Nikkilä

Jamppi vahvisti siirtyvänsä VALORANTiin – Kehotti organisaatioita ottamaan yhteyttä

julkaistu: 27.01.2021 09:00

Suomalaisen CS:GOn kirkkaimpiin lupauksiin kuuluvan Elias “Jamppi” Olkkosen tulevaisuudensuunnitelmia on ehditty spekuloimaan jo pidemmän aikaa. Olkkonen on ollut osa ENCEn kokoonpanoa viime vuoden huhtikuusta asti, mutta tämän pelaamista on varjostanut VAC-banni, jonka takia Olkkonen ei ole voinut osallistua lajin Major-turnauksiin. Oikeustoimet bannin poistamiseksi eivät nekään ole tuottaneet tuloksia ja ENCE ilmoitti viime viikolla siirtäneensä Olkkosen pois aktiivikokoonpanostaan.

Tänään Olkkonen kertoi Twitterissään julkaisemallaan videolla, miten hän aikoo urallaan seuraavaksi edetä. Olkkonen vahvisti jo pitkään kiertäneen huhun, jonka mukaan tämä tulee siirtymään Riot Gamesin julkaisemaan VALORANT-peliin. Peli on hyvin samankaltainen CS:GOn kanssa ja on onnistunut kaappaamaan itselleen tukevan jalansijan e-urheilun maailmassa, joten Olkkosen lajivalinta on kaikin puolin ymmärrettävä.

“Tämä on luonnollisestikin uusi alku, henkisesti. Tiesin, että voisin olla yksi CS:n parhaimpia pelaajia ja kilpailla parhaimpia vastaan, mutta ajatus bannista ja muusta pysyi jatkuvasti mielessäni”, Olkkonen selitti.

Vanhaa joukkuettaan kohtaan Olkkosella ei ollut mitään muuta kuin kiitosta. Hän oli ymmärtäväinen omaa penkitystään kohtaan ja toivottikin uudelle kokoonpanolle onnea. Olkkonen myös kiitti ENCEn antamasta mahdollisuudesta päästä pelaamaan maailman parhaimmistoa vastaan.

Videon lopuksi Olkkonen kehotti kiinnostuneita organisaatioita ottamaan häneen yhteyttä, joten näyttää siltä, ettei ENCE ole vielä kiinnostunut lähtemään mukaan VALORANTiin.

Voit katsoa Olkkosen videon kokonaisuudessaan alhaalta:

Lähde: Elias Olkkonen Kuvalähde: ENCE