SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
Elias “Jamppi” Olkkonen selvensi, koska aikoo palata CS:GOn pariin
  • Niko
    Nikkilä

Elias “Jamppi” Olkkonen selvensi, koska aikoo palata CS:GOn pariin

julkaistu: 24.05.2022 13:00

Suomalaisen CS:GOn kirkkaimpiin tähtiin kuuluvan Elias “Jamppi” Olkkosen ura koki ikävän esteen, kun pelin kehittäjä Valve kielsi tämän osallistumisen lajin Major-turnauksiin syksyllä 2019. Olkkonen yritti purkaa kiellon oikeusteitse, mutta päätyi tuloksien puutteen myötä vaihtamaan lajia Riot Gamesin Valorant-peliin. Olkkonen pelaa eurooppalaisessa Team Liquid -joukkueessa, joka ylsi viime vuoden MM-kisoissa jaetulle 3.-4. sijalle.

Olkkosen lajinvaihdon jälkeen tapahtui kuitenkin yllättävä käänne, kun Valve viime vuoden huhtikuussa ilmoitti muuttavansa turnauskieltokäytäntöjään niin, etteivät ne enää koskeneet Olkkosta.

Spekulaatiot Olkkosen mahdollisesta paluusta CS:GOhon ovat käyneet tämän jälkeen kuumana. Aiemmin tässä kuussa Olkkonen vastasi kysymykseen sanomalla, että hän tulee “sataprosenttisesti” palaamaan CS:GOhon jossain vaiheessa, aikaisintaan tämän vuoden lokakuussa.

Tämä kommentti aiheutti luonnollisestikin kysymyksiä siitä, kuinka motivoitunut Olkkonen on panostamaan Valorantiin. Olkkonen kuitenkin selvensi asiaa tällä viikolla sportskeeda-sivustolle antamassaan haastattelussa, jossa hän kertoi haluavansa ennen CS:GOhon paluutaan ensin saavuttaa tavoitteensa Valorantissa.

“Se [tavoitteiden saavuttaminen] voi tapahtua viidessä vuodessa, kahdessa vuodessa tai jopa vuodessa. Kaikki riippuu omasta prosessistani, se ei ole mitään vakavaa”, Olkkonen sanoi.

Olkkonen kommentoi asiaa myös ribs.ggsivustolle sanomalla, että hän haluaa todistaa itselleen voivansa pelata CS:GOta korkeimmalla tasolla. Valorant ja CS:GO voivat kuitenkin molemmat muuttua tulevaisuudessa, ja Olkkosen aikomukset sen mukaan, mutta tällä hetkellä hän panostaa sataprosenttisesti Valorantiin.

Lähteet: sportskeeda, ribs.gg Kuvalähde: Valorant