SEURAA MEITÄ:
×

VALORANT

ETUSIVU / VALORANT
CS:GO-pelaajat syyttävät Valorantin kopioivan Deaglea – Vertaa itse
  • Saara
    R

CS:GO-pelaajat syyttävät Valorantin kopioivan Deaglea – Vertaa itse

julkaistu: 02.07.2023 17:13

Valorantin skinit ovat yhtä suuressa suosiossa kuin sen suurimmassa kilpailijassakin, Counter-Strike: Global Offensivessa. Vaikka Riot Gamesin pelissä ehosteet eivät välttämättä ole samalla tavalla rahanarvoisia, on niistä paljon silmäniloa pirteiden värien ja immersiivisten tehosteiden ansiosta. Riot ei kuitenkaan ole koskaan arkaillut ottaa hieman mallia CS:GO:sta.

Nyt CS:GO-pelaajat ovat sitä mieltä, että Valorantin kehittäjät ovat inspiroituneet vähän liikaa Deagle-animaatiosta luodessaan uutta Neo Frontier -kokoelmaansa.

Riot paljasti tällä viikolla futuristisen setin, johon kuuluu tuliaseskinien lisäksi kirves. Kun Sheriff-revolveri on täysin kehitetty, siihen saa erityisen animaation, jossa agentti pyörittelee asetta toistuvasti.  Visuaalisesti miellyttävää Valorant-pelaajille, mutta CS:GO-fanien keskuudessa herättää närää. Heidän mukaansa efekti on aivan sama kuin Deaglessa, vain nopeutettuna.

Neo Frontier toki pyörii myötäpäivään, vastapäivään ja sitten sivuttain, kuten CSGO:n Deagle. Kyseinen liike on kuitenkin aika yleinen peleissä, joten varsinaista kopiointia on vaikea osoittaa.

CS:GO-pelaajille uusien Valorant-skinien kritisointi tarjoaa ainakin hyvän kohteen purkaa turhautumista. Yhteisössä nimittäin odotetaan malttamattomana Counter-Strike 2:n julkaisua, joka periaatteessa voi tapahtua hetkellä millä hyvänsä, mutta viimeistään syyskuussa.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games