SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Väite: Ovi käymässä jälleen SuNnyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueessa – kenestä korvaaja?
  • Sauli
    Rautiainen

Väite: Ovi käymässä jälleen SuNnyn ja Sergej:n CS:GO-joukkueessa – kenestä korvaaja?

julkaistu: 09.08.2021 12:30

Esportsmedia Esporkolikin mukaan Yasin “xfl0ud” Koç olisi jättämässä Miikka “SuNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon GORILLAZ-joukkueen uuden turkkilaisen “supertiimin” vuoksi.

Lue lisää: Uusi CS:GO-supertiimi muodostumassa — BIGin tähtipelaaja siirtolistalle

Koc siirtyi GORILLAZiin loppukeväällä korvaten Rokas “EspiranTo” Milasauskasin.  Jos hänen väitetty lähtönsä pitää paikkansa, tarkoittaa se sitä, että GORILLAZilla on toistaiseksi vain kolme pelaajaa kokoonpanossaan, sillä aiemmin kesällä Niels Christian “NaToSaphiX” Sillassen jäi joukkueesta niin ikään sivuun.

Kempin, Salon ja kolminkertaisen major-voittajan Robin “flusha” Rönnquistin projekti sai alkunsa viime keväänä. Huhtikuussa joukkueen ytimen muodostava kolmikko ilmoitti saaneensa taakseen (myöhemmin paljastettavan) organisaation ja testaavansa pelaajia lopullisen kokoonpanon saavuttamiseksi.

Esporkolikin väitteiden pitäessä paikkansa, on GORILLAZilla kaksi paikkaa kokoonpanossa auki. Tämä avaa runsaasti spekulointimahdollisuuksia siirtomarkkinoiden käydessä CS:GO-maailmassa kuumimmillaan pelaajatauon ollessa vielä hetken käynnissä ennen ensi viikolla alkavaa ESL Pro League -kautta.

Lue lisää: ESL:n huippuliigan lohkojako julki – ENCE ja OG joutuvat kovaan seuraan

GORILLAZ kohtaa Pelaajatcom Series Fall Showoff -ottelussa 22.8. ENCEn, joten siihen mennessä joukkueen kokoonpano on mitä todennäköisimmin valmis.

Kuva: ENCE Lähde: Esporkolik

Tuoreimmat uutiset: