SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Uutispommi Apex Legendsistä – Legendaarinen G2 kiinnitti itselleen suomalaiskolmikon
  • Jere
    "SPY3R"
    Vanhala

Uutispommi Apex Legendsistä – Legendaarinen G2 kiinnitti itselleen suomalaiskolmikon

julkaistu: 03.09.2019 11:04

Tämän vuoden alkupuolella julkaistu Apex Legends -peli kiinnostaa edelleen organisaatioita, vaikka pelin nousukiito onkin jo tasoittunut. Muun muassa SJ Gaming kiinnitti vasta hetki sitten itselleen joukkueen. Nyt sinivalkoiset värit nousevat vielä astetta korkeammalle, kun G2 julkaisi uuden Apex-joukkueensa.

Pelaajilla löytyy jo meriittejä ympäri maailmaa

G2 Esportsin uusi Apex Legends -joukkue on skeneä seuranneille katsojille erittäin tuttu kolmikko. Mukana ovat Sebastian “Mimu” Vesala, Niko “ZeroNothing” Suominen ja Aaro “Rette” Hälli.

Kolmikko on pelannut jo useamman kuukauden ajan Apexia yhdessä ja tekivät läpimurtonsa pelimaailman huipulle voittamalla mm. APEX.PRO EU Leaguen useaan otteeseen. Samaiset pelaajat voittivat myös Suomessa pelatun Apex Suomiliigan.

Kesällä joukkueen vanhimmat Mimu ja ZeroNothing hakivat yhdessä Eric “Snip3down” Wronan kanssa hopeaa EXP Invitational -turnauksesta Yhdysvalloista, joten menestystä on tullut myös Euroopan ulkopuolella.

“Kuuluminen tähän perheeseen tuntuu epätodelliselta”

G2 julkaisi tiedotteessaan myös kunkin pelaajan lyhyet mietteet uudesta organisaatiokiinnityksestä. Aikaisemmin joukkue pelasi hetken aikaa Conquer Gamingin alaisuudessa ja sittemmin ilman organisaatiota “YesButNo” -nimellä.

Pelaajat itse kommentoivat asiaa näin:

“Liittyminen tälläiseen hyvämaineiseen organisaatioon tarkoittaa maailmaa minulle. Olen katsonut jopa monia G2-pelaajia useista eri peleistä vuosien mittaan ja kuuluminen tähän perheeseen tuntuu epätodelliselta” – Mimu

“Olen seurannut G2:ta monta vuotta ja littyminen osaksi tähän suureen ja menestyneeseen organisaatioon merkitsee minulle paljon. Olen todella innostunut näkemään, mitä tulevaisuus pitää sisällään. Olemme suoriutuneet erittäin hyvin tiiminä ja tavoitteena on pysyä huipulla harjoittelemalla paljon tiiminä ja yksilöinä” – Rette

“En voisi olla ylpeämpi tai innoissaan siitä, että olen osa G2:ta. Olen seurannut organisaatiota ja sen pelaajia pitkään ja on kunnia edustaa heitä Apex Legendsissä. Toivon, että saamme aikaan monia hienoja asioita matkalla huipulle.” – ZeroNothing

Seuraavaksi suuntana Puola

Kuten SJ Gaming, myös G2 suuntaa katseensa seuraavaksi Krakovaan, Puolaan. Syyskuun 13. päivä siellä käynnistyvän Apex Legends Preseason Invitational -turnauksen palkintopotti on 500 000 $.

Joukkue lähtee turnaukseen ehdottomasti yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista ja toivommekin niin G2:lle kuin myös SJ Gamingille paljon onnea otteluihin. Sinivalkoisten lasien läpi Apex Legends -maailma näyttää tällä hetkellä erittäin hienolta.

Lähde: G2
Kuva: G2