SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
team reciprocity apex
  • Kaapo
    Martinmäki

Suomalaiskaksikon joukkueelle hopeaa Minneapolisin Apex Legends -turnauksessa

julkaistu: 04.08.2019 12:26

Suomalaiskaksikon Sebastian ”Mimu” Vesalan ja Niko ”ZeroNothing” Suomisen edustama Team Reciprocity on sijoittunut toiselle sijalle Minneapolisissa Yhdysvalloissa pelatussa EXP Invitational: Apex Legends at X Games -turnauksessa. Joukkueen kolmas pelaaja on yhdysvaltalainen Eric ”Snip3down” Wrona.

Wronan johtama Reciprocity oli ensimmäisen päivän jälkeen turnauksen kolmannella sijalla seitsemän pistettä perässä johtanutta Team SoloMid:iä. Joukkue jäi lopulta vain viiden pisteen päähän turnauksen voittajasta TSM:stä.

TSM:ssä pelaavat Jordan “Reps” Wolfe, Mac “Albralelie” Kenzie Beckwith ja Phillip “ImperialHal” Dosen.

Kolmanneksi turnauksessa sijoittui Sentinels, joka teki toisena päivänä huikean nousun. Sijalla 14. ensimmäisen päivän päätteeksi ollut Sentinels onnistui voittamaan lauantain neljästä ensimmäisestä pelistä peräti kolme. Joukkue oli jo turnauksen kärkipaikalla, mutta kaksi viimeistä peliä meni heikommin ja Sentinels joutui lopulta tyytymään pronssiin.

Voittajajoukkue TSM ansaitsi saavutuksestaan $30 000 palkintorahaa. Hopealle sijoittunut Reciprocity sai $24 000 ja Sentinels pronssistaan $21 000.

Turnauksen kolmannen suomalaispelaajan Jame “smythj” Tryggin edustama Lazarus EU sijoittui turnauksessa sijalle 10. Palkintorahaa joukkue sai $4 500.

Minneapolisin turnaus oli ensimmäinen suuri lan-ympäristössä pelattu Apex Legends -turnaus. Seuraava suuri turnaus on syyskuussa Krakovassa, Puolassa pelattava Apex Legends Preseason -kutsuturnaus, jossa jaossa on yhteensä $500 000 rahapalkintoina. Haku kyseiseen turnaukseen on nyt käynnissä.

Lähde: Liquipedia
Kuva: ESPN Esports