SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Twitch otti kantaa tietovuotoonsa – nollasi kaikki striimausavaimet
  • Saara
    R

Twitch otti kantaa tietovuotoonsa – nollasi kaikki striimausavaimet

julkaistu: 08.10.2021 16:00

Toissapäivänä kerroimme, kuinka 4chanissa oli vuodettu torrent-linkkinä Twitchin lähdekoodi, sisällöntuottajien tuloja ja muita tietoja. Samana iltana Twitch itse otti kantaa harmilliseen tapahtumaan Twitterissä.

Suoratoistopalvelu vahvisti, että sen omassa tietoturvassa oli tapahtunut kämmi. Twitch-palvelimella tehtiin kokoonpanomuutoksia, jonka yhteydessä tietoja pääsi virheellisesti nettiin. Tätä sitten joku kolmas osapuoli käytti hyväkseen.

“Tiimimme työskentelevät kiireen kaupalla päästäkseen selville tapauksesta”, Twitchiltä vakuutetaan.

Vaikka sosiaalisessa mediassa laajalti kehotettiin vaihtamaan salasana, mikä toki joka tapauksessa kannattaa tehdä, henkilökohtaisten tietojen pitäisi olla turvassa jatkotutkimuksiakin tehtäessä.

“Ymmärrämme, että tilanne herättää huolta, ja haluamme käsitellä niitä täällä [Twitterissä] tutkimusten edetessä. Tällä hetkellä ei ole merkkejä siitä, että kirjautumistietoja olisi paljastettu. Jatkamme tutkimuksia. Lisäksi Twitch ei tallenna kokonaisia luottokorttinumeroita, joten niitä ei ole paljastunut.” yhtiö rauhoittelee.

Eilen Twitch päivitti tilanteen ja sen vaikutusten kartoituksen olevan yhä käynnissä.

Twiittiin linkittämässään blogissa yhtiö kertoo esimerkiksi uusivansa kaikki striimausavaimet varotoimena. Tilanteen edetessä sitä tarkennetaan samassa osoitteessa sekä Twitterissä.

Lähde: esports.com
Kansikuva: Twitch

Tuoreimmat uutiset: