SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Turkkilaisjoukkueen IGL sai välittömästi kenkää epäonnistuneen major-karsintaturnauksen jälkeen
  • Juuso
    Syngelmä

Turkkilaisjoukkueen IGL sai välittömästi kenkää epäonnistuneen major-karsintaturnauksen jälkeen

julkaistu: 10.10.2022 15:00

Turkkilaisjoukkue Eternal Fire ei onnistunut pelaamaan itseään Rio de Janeiron major-turnaukseen, kun Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeşin ja Özgür “woxic” Ekerin tähdittämä joukkue voitti ainoastaan Auroran. Tappiot tulivat Bad News Eaglesille, Astralikselle ja fnaticille.

Lue lisää: Yllätysnimet ulkona ja legendat jatkoon – Tässä ovat kaikki CS:GO-majoreille edenneet joukkueet

Pettymykseen päättyneen karsintaturnauksen jälkeen Eternal Fire ilmoitti antavansa kenkää pelinsisäiselle johtajalleen, Engin “⁠MAJ3R⁠” Küpelille. Hänen tilalleen nostetaan aikaisemminkin joukkueessa pelannut 19-vuotias Yasin “⁠xfl0ud⁠” Koç. Xfl0ud pelasi hetken aikaa Miikka “suNny” Kempin ja Jere “sergej” Salon kanssa GORILLAZ-joukkueessa.

Lue lisää: Miikka “SuNny” Kempin CS:GO-joukkue penkille ja myyntiin – “Mitä ajan haaskausta”

Eternal Firessa pelaava Ömer “⁠imoRR⁠” Karataş on vahvistanut olevansa joukkueen uusi IGL. 31-vuotias MAJ3R palasi Riot Gamesin Valorantista takaisin CS:GO:n pariin heinäkuussa. Veteraanipelaaja ei yhdy joukkueen tekemään päätökseen.

– Valitettavasti asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan. Nämä kolme kuukautta ovat olleet henkisesti hyvin raskaita. Minusta erottamiseeni liittyy kummallisia asioita. Heidän [Eternal Fire] mukaan minä olin ongelma, mutta mielestäni ongelmat olivat muualla. Yksityskohdista avautuminen ei kuitenkaan muuta mitään, joten minun täytyy vain kunnioittaa heidän päätöstään, MAJ3R kirjoittaa Twitterissä.

MAJ3R kertoo pitävänsä itseään hyvänä johtajana. Hän kertoo olevansa motivoitunut jatkamaan peliuraansa muualla. Hän toivottaa Eternal Firen pelaajille onnea tulevaisuuteen ja kiittää kaikkia osapuolisia saamastaan tuesta.

Lähteet: Eternal Fire, MAJ3R, HLTV | Kuva: Eternal Fire