SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Teräsmies-rooli meinasi jäädä saamatta WoWin takia – Tiesitkö näiden julkkisten pelaajataustan?
  • Saara
    R

Teräsmies-rooli meinasi jäädä saamatta WoWin takia – Tiesitkö näiden julkkisten pelaajataustan?

julkaistu: 04.11.2022 06:01

Videopelaaminen on tänä päivänä katu-uskottava harrastus lähes kaikissa piireissä. Hurjaa vauhtia kehittyvät pelit tarjoavat kaikille mahdollisuuksia eskapismiin erilaisten miljöiden, hahmojen ja juonenkulkujen kautta. Ei ole siis mikään ihme, että Hollywood-julkkiksetkin tykkäävät välillä vaihtaa punaisen maton vaikkapa rentouttavaan fantasiaräiskintään.

Pelimedia WIN.gg listasi kolme jättiluokan julkkista, jotka saavat pelaajayhteisöjen silmissä lisäpisteitä vapaa-ajan harrastuksistaan.

Kuva: Sony Pictures

Tom Holland

Uncharted-elokuvat perustuvat samannimiseen peliin, ja Tom Holland on sekaantunut molempiin. Elokuvissa hän näyttelee pääosaa eli Nathan Drakea, mutta kotona hän rentoutuu mielellään peliversion parissa. Holland on Hollywoodin nuori supertähti, jonka suosio lähti nousukiitoon Spiderman-roolin myötä.

Unchartedissa häntä viehättää seikkailullisuus, muttei kyseinen peli ole suinkaan hänen ainoa harrastuksensa. Monet ovat innostuneet hänen mieltymyksestään Last of us -peleihin.

Kuva: Warner Bros

Henry Cavill

Cavill todella tunnetaan pelaajana. Hän on niin suuri World of Warcraft -fani, että puhelu Superman-roolin koekuvauksista meinasi mennä sivu suun intensiivisen pelisession takia. Hollywoodin takuulla parhaimpiin pelaajiin kuuluva Henry Cavill myös kilpailee DOTA:ssa ja on erityisen innostunut verkkoturnauksista. Cavillin roolin Witcher-peleihin perustuvassa televisiosarjassa hoitaa muuten jatkossa Liam Hemsworth.

Kuva: fuse.tv

Snoop Dogg

Räppäri ja reggae-artisti Snoop Dogg tunnetaan hiteistään, mutta kuinka moni tietää hänen olevan Hollywoodin ansioituneimpia Call of Duty: Warzone -pelaajia? Erilaiset pelimuodot ja kilpailullisuus ovat muusikon mieleen. Snoop Dogg on niin omistautunut Warzonelle, että hänet löytää pelistä jopa hahmona.

Kotimaisista näyttelijöistä ja muusikoista ainakin vastikään hiippakuntaa vaihtanut Vesa-Matti Loiri nautti urheilupelien naksuttelusta suuresti. Tiedätkö muita suomalaisjulkimoita, joilla on videopeliharrastus?

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Sony Pictures