SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Tekeekö CS:GO-legenda Shroud paluun kilpapelikentille?
  • Juho
    "Pimmyjage"
    Salminen

Tekeekö CS:GO-legenda Shroud paluun kilpapelikentille?

julkaistu: 02.08.2020 14:19

Uutisoimme toukokuussa siitä kuinka Michael “shroud” Grzesiek kertoi olevansa kykenemätön palaamaan kilpapelikentille sisäisestä palostaan huolimatta. Nyt asiaan saattaa kuitenkin tulleen muutos.

26-vuotias FPS-tähti julkaisi viime perjantaina erikoisen twiitin, joka sai fanit spekuloimaan mahdollista siirtymistä kilpapelaajaksi Riotin FPS-hitissä Valorantissa.

Twiitissä nähty video voi tarkoittaa jompaa kumpaa seuraavista: Hän palaa striimaamisen pariin, josta hän on ollut taolla Mixerin kaatumisen jälkeen, tai siirtyy kilpapelaajaksi Valorantissa, johon videolla vilahtanut Omen-agentti viittaa.

Edellä mainitut mahdollisuudet ovat vain fanien spekulointeja eikä niille ole vielä mitään varmuutta. Shroud ei ole vielä itse kommentoinut tai varmistanut huhujen todenperäisyyttä.

Shroud nousi yhdeksi Amerikan ikonisimmista Counter-Strike-pelaajista kilpapelivuosina 2014-2017 edustaessaan e-urheiluorganisaatio Cloud9:n legendaarista CS:GO-kokoonpanoa. Elokuussa 2017 hän siirtyi kuitenkin päätoimiseksi striimaajaksi ja on ollut kyseisellä menestyksekkäällä tiellä siitä lähtien.

Lähde: ginx.tv Kuva: Cloud9