SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Shroud: “Haluaisin pelata kilpaa, mutta en pysty”
  • PJ

Shroud: “Haluaisin pelata kilpaa, mutta en pysty”

julkaistu: 22.05.2020 12:10

Michael “Shroud” Grzesiek on yksi maailman first person shooter -kasvoista ja muistetaan uskomattomasta osumatarkkuudestaan. Entinen CS:GO-ammattilainen puhui viimeaikaisessa striimissään siitä, kuinka hän haluaisi palata kilpapelikentille, mutta ei koe olevansa kykenevä siihen.

Parhaiten Grzesiek muistetaan kilpapelaamisestaan vuosilta 2014-2017, kun tämä edusti amerikkalaisen e-urheiluorganisaatio Cloud9:n CS:GO-joukkuetta. Tuolloin pelaaja niitti joukkueineen mainetta ympäri maailmaa ja nousi yhdeksi Amerikan ikonisimmista CS:GO-pelaajista koskaan.

Grzesiek kuitenkin lopetti kilpapeliuransa elokuussa 2017 ja ryhtyi tämän jälkeen päätoimiseksi striimaajaksi. Striimaajana 25-vuotias FPS-tähti saa pelata mitä hän haluaa, milloin hän haluaa ja miten hän haluaa ja tienaa tällä paremmin kuin jos hän pelaisi kilpaa.

Vaikka Grzesiek nauttiikin striimaamisesta ja on yksi maailman tunnetuimmista nimistä tällä saralla, nosti hän jokin aika sitten esillevahvan kilpailuviettinsä.

Video Grzesiekin kilpailuhaluun liittyvistä ajatuksista alla (jos video ei näy, voit katsoa sen täältä):

Grzesiek tuo esille kuinka hän haluaisi pelata VALORANTia kilpaa, mutta yrittää rajoittaa kilpailuviettinsä kasvamista liian suureksi. Pääsyy sille, miksi hän ei halua kilpailla kyseisessä pelissä on, että hän haluaa itselleen vapaa-aikaa.

Mikäli Grzesiek striimaisi ja pelaisi samalla myös kilpaa, pelkää hän ajavansa itsensä loppuun. Grzesiekille on vaikeaa pelata VALORANTia vain hauskuuden kannalta, koska hänen kilpailullinen puoli pyrkii jatkuvasti esille. Hän ei kuitenkaan koe olevansa kykenevä siirtymään takaisin kilpapeliuralle, koska ymmärtää siihen liittyvän burnout-riskin olemassaolon.

Lähde: Gameriv Kuva: Shroudy Rowdy