SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Team Liquid julkisti uudet harjoittelutilansa Euroopassa
  • Joni
    Ojala

Team Liquid julkisti uudet harjoittelutilansa Euroopassa

julkaistu: 17.09.2020 16:00

Alankomaissa Uthrechtissa sijaitseva valmennuskeskus tarjoaa parhaat puitteet Team Liquidin pelaajille ja henkilökunnalle.

Organisaatio toimii Euroopassa toimivan harjoittelutilan soveltuvan erityisesti heidän Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends ja Rainbow Six: Siege -joukkueille.

Uusi harjoittelukeskus on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa. Maaliskuussa kuvatussa Team Liquidin YouTube-videossa organisaatio kertoo suunnitelmistaan ja esittelee silloin vielä vahvasti työn alla ollutta harjoittelutilaansa.

Harjoittelukeskus sisältää muun muassa kaksi erillistä jioukkueille suunnattua harjoitteluhuonetta, striimipisteen, keittiön, lounge-alueen, sekä useita toimisto- ja kokoushuoneita. Sen käyttämästä tekniikasta vastaavat Alienware ja Dell. Myös Team Liquidin tunnettu yhteistyö Marvelin sarjakuvien kanssa näkyy. Useampi kokoushuone on nimetty Marvelin sankarien ja pahisten mukaan.

Modernin ulkonäön ja uusimman teknologian lisäksi harjoittelukeskus on suunniteltu mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Rakennuksessa on käytetty täysin kierrätettyä lasi- ja huopapaneeleita. Hyvältä näyttävän rakennuksen ydin löytyy terveellisistä elämäntavoista ja käyttäjilleen soveltuvista tiloista.

Lähde: Alienware Training Facility Kuvalähde: Team Liquid